Спасиха израелски турист, загубил се в района на река Мусаленска Бистрица

  • 09 февруари 2024 12:22

  • 832
  • 3
Спасиха израелски турист, загубил се в района на река Мусаленска Бистрица
© Булфото (архив)

В Планинска спасителна служба (ПСС) – База „Боровец“ вчера е постъпил сигнал за изгубен израелски гражданин в района на река Мусаленска Бистрица, съобщиха на официалната си фейсбук страница от ПСС – Боровец.

Той е намерен, след като са организирани две спасителни групи. С помощта на канадска шейна е изваден от Мусаленска пътека, откъдето е придвижен до базата на ПСС. Мъжът е в добро физическо състояние. 

Спасиха възрастен мъж, намерен в безпомощно състояние в горски масив

Условията за туризъм в планините днес са добри. Времето е подходящо за туризъм. Пистите в зимните курорти са обработени. Лифтовите съоръжения работят. Туристите да използват зимните маркировки при преходи в планините, заявиха пред БТА планинските спасители. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
832 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ай ла рипи

2024.02.09 | 12:53

3
Плати, ли си масрафа ?

2024.02.09 | 12:51

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
Данчо

2024.02.09 | 12:40

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини