Илия Проданов: Ако нямаме резултат от третата среща, ще преминем към ефективни протестни действия

  • 01 февруари 2024 08:42

  • 920
  • 3
Илия Проданов: Ако нямаме резултат от третата среща, ще преминем към ефективни протестни действия
© БНТ

"Ние сме в протестна готовност от три седмици, от както сме пуснали нашата декларация с искания. До този момент е имало две срещи между нас и министър-председателя и министъра на земеделието. Очакваме третата среща, която ще е последна. На нея, ако нямаме резултат, в следващата седмица нашата протестна готовност ще премине в ефективни действия", каза Илия Проданов - председател на Асоциацията на зърнопроизводителите в "Денят започва".

"Срещата, която ще проведем ще бъде в неделя в 15:00 часа. Дали ще бъдат намерени средствата не мога да кажа, но границата между това да няма изобщо протести и да има изключително масови протести е много тънка", посочи Илия Проданов.

Зърнопроизводителите отменят протеста след среща с премиера

Последвайте канала на

Росица Валентинова
920 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
о да

2024.02.01 | 09:47

3
СТИГА СТЕ НИ ПРЕДАВАЛИ ПРОДАНОВ -ТОЯ ЛЪЖЕЦ ВЪТЕВ НИ УМОРИ ЖИВОТНИТЕ !!С Т А Ч К А С ТРАКТОРИТЕ !! ЕВРОПА СЕ ТРЕСЕ А НИЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ ЛЪЖАТ !! ВЪТРВ. ВЪН СЛЕД РОТАЦИЯТА !
о да

2024.02.01 | 09:46

2
СТИГА СТЕ НИ ПРЕДАВАЛИ ПРОДАНОВ -ТОЯ ЛЪЖЕЦ ВЪТЕВ НИ УМОРИ ЖИВОТНИТЕ !!С Т А Ч К А С ТРАКТОРИТЕ !!

2024.02.01 | 08:51

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини