Доган и Пеевски инициират социална кухня към Българската православна църква

  • 22 януари 2024 13:55

  • 1041
  • 3
Доган и Пеевски инициират социална кухня към Българската православна църква
© ДПС

Почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на инициират създаване на социална кухня към Българската православна църква.

Това съобщи Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на след като заедно със заместник-председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на се срещнаха с членовете на Светия Синод. На срещата бе уточнено, че проектът ще стартира пилотно към Софийска митрополия, като след това ще се разгърне и в други митрополии. Целта е социалната кухня да подпомага хора в нужда и бедност.

Разходите за този проект ще бъдат осигурени от лични средства и дарения.Светият синод на Българската православна църква прие с благодарност идеята. На срещата се набелязаха стъпките за нейната реализация.

Снимка: ДПС

На срещата присъстваха Високопреосвещените митрополити Великотърновски Григорий, Ловчански Гавриил, Пловдивски Николай, Варненски и Великопреславски Йоан, Неврокопски Серафим, Русенски Наум, Старозагорски Киприан, Врачански Григорий, Видински Даниил и Доростолски Яков.

Пеевски алармира за голям скандал и обяви: Застрашена е националната ни сигурност

Последвайте канала на

Десислава Станева
1041 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КАЗАХ

2024.01.22 | 21:14

3
ЦЪРКВАТА НА ПЕ ДЕ РА СТА! МРЪСЕН ДА СЕ РАЗГОНИ!

2024.01.22 | 15:40

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
ИСТИНАТА

2024.01.22 | 15:34

1
НОРМАЛНО,МОРАЛНО ли е,РАЗСЛЕДВАНИЯТ Г-н Божков да СТОИ с ГРИВНА на ТЕРАСАТА,а "другарите-евроантлантици" Борисов - БЕЗ ИМУНИТЕТ и Магнитски,пардон Пеевски ,да СЕДЯТ в парламента на ПЪРВИЯТ РЕД ????!!!

Добави коментар

Водещи новини