Дните ѝ са преброени, защото хвърлят камъни по нея – за забавление. И това било „нормално“. Вижте се в какво сте се превърнали

  • 11 януари 2024 20:39

  • 3552
  • 0
Дните ѝ са преброени, защото хвърлят камъни по нея – за забавление. И това било „нормално“. Вижте се в какво сте се превърнали
© Facebook/Novini.bg

Поредната жертва на „човека“, която просто е имала нещастието да се роди и попадне на улиците, същите улици, по които гордо крачи и храчи Ганя, който си мисли, че като рита и хвърля камъни по беззащитните, ще стане пò мъж. 

Вижте се. Верно ли си въобразявате, че като осакатите или убиете едно същество, което е с размерите на една точка, изведнъж светът ще почне да ви взима на сериозно; или че ще проимате по-добра работа, повече пари и няма да ви личи, какви сте фушляци? Или, като ви е яд на жената, че ви мели на главата или не ви е пуснала снощи, или ви е пуснала, ама мъжкото ви достойнство не е сработило заради ракията и сте се изложили, че като пребиете нещо беззащитно и изведнъж пак ще сте мъже? 

Няма да сте. Просто всички наоколо ще разберат, че не сте. Не поправяте липсите си в живота, само ги огласяте публично, като нападате и удряте беззащитните, които само търсят храна, топлина и спокойствие. 

И това е ПОРЕДНИЯТ такъв случай. 

И, ако се зачетете в коментарите, ще разберете, че то там така си било. Практика било да се замерят кучетата с камъни. 

А общината? Явно тихомълком ликвидират новодошлите кучета, за да си нямат проблеми с „програмите“.

Практика. 

И другаде я има. Парите, които се отпускат да бъдем човеци и да се отнасяме със слабите закрилнически, ние ги открадваме, изпиваме, изплюскваме и из*ираме. А онези, които трябва да закриляме и да покажем, че сме човеци… те са в концлагери, чакат да умрат. И понякога смъртта е избавление. 

И всеки път се чува хорът на недоволните, дето намила: е, то на хората няма кой да помогне, те седнàли за кучетата да се грижат. 

Демек, няма грижа за нищо  и никой, седни, сипи, легни си после, тука е така, не ме занимавай. 

Ама все на някой обикновено някога му пука. И като помогне, пък го започват: защо на животните помагаш, не на пенсионерите? 

Помогне на пенсионерите, почнат го: ти па що не помогнà на сираците бе!

А, тия клавиатурни рицари, ако ги питаш те на кого и какво са помогнали, те гледат тъпо и те псуват на ум. После си продължават как си знаят. Разбърка салатата, сипе още една ракия, напсуе те на майка и доволен си легне у кочинката. Къв си ти, че ще му развалят рахата с глупости? Ама утре пак е приготвил критиките, де. Готов е. Винаги е готов да сипе мозък. 

Леке и половина, ама в ръката с камък срещу беззащитните –
гледай какъв мъж става от него.
Същинско ла*** на дъжд.  

___________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
3552 0

Водещи новини