Спортният министър към Карлос Насар: Вярваме, че ще ни донесете медали от Париж

  • 05 януари 2024 12:34

  • 714
  • 1
Спортният министър към Карлос Насар: Вярваме, че ще ни донесете медали от Париж
© Министерство на младежта и спорта

Вдигането на тежести е важен спорт с традиции у нас, във Вас виждаме атлети, които със сигурност ще ни донесат медали на Олимпийските игри в Париж през лятото. Пожелавам от сърце много успехи и победи. С тези думи министърът на младежта и спорта Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти се обърна към световния и европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар по време на среща с представители на Българската федерация по вдигане на тежести, сред които бе и президентът ѝ Ариф Маджид.

Ръководството на централата запозна министъра с напредъка по организацията на Европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени, което ще се проведе през февруари в София.

Напрежение след наградите "Спортист на годината", майката на Карлос Насар: Ще е №1, но ако вдига за друга държава

В рамките на срещата представителите на федерацията очертаха проблеми и предизвикателства, сред които и финансови, с които централата трябва да се справи.

Последвайте канала на

Владимир Василев
714 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.05 | 14:16

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини