За мир по света и доброта между хората призова митрополит Антоний в празничната Рождественска литургия в "Св. Ал. Невски"

  • 25 декември 2023 18:09

  • 1479
  • 18
За мир по света и доброта между хората призова митрополит Антоний в празничната Рождественска литургия в "Св. Ал. Невски"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

За мир по света и доброта между хората призова по време на празничната Света Василиева литургия в патриаршеската катедрала "Свети Александър Невски" Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний, който оглави богослужението, предаде БНР.

Българският Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на не участва по здравословни причини.  По време на службата беше прочетено патриаршеското и синодално послание, което е традиционно за празника.

Патриарх Неофит: Смисълът на Рождество Христово е в тържеството на Божията любов

"Всесърдечно поздравяваме и приветстваме с празника на рождението на Спасителя всички чеда на светата ни църква в пределите на родината и далеч от нея, като на всички благопожелаваме мир, радост и всяко добро от Господа. Божият мир, неговата всеопрощаваща любов и неговата велика милост да бъдат с всички нас", каза още митрополитът.

„Честито Рождество Христово!", поздрави Антоний.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1479 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2023.12.26 | 09:43

18
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Перник, ж.к.Изток, БЛ.64

2023.12.26 | 06:30

15
!!! Издирват 35-годишен криминално проявен перничанин !!! НА ЖИВО ИЗГЛЕЖДА ОЩЕ ПО З.Л.Е. ТАЯ СНИМКА Е ДОСТА СТАРА. ВЕЧЕ Е ПОБЕЛЯЛ... .С.Б.Р.Ъ.Ч.К.А.Н. 73 НАБОР.
САША ВИТАНОВ76

2023.12.26 | 06:36

17
А Я СЪМ ТАКОФФ УТЕПЛЯК , ЧЕ КАТО МИШКА В ЛИЦЕТО. ЧЕ КАТО САША ТОМАШ.
МНОГО ГРОЗЕН ЦИГАНИН76

2023.12.26 | 06:31

16
!!! USA RULZ на 06.03.2009 в 14:10:55#2 Наистина - може ли някой да повярва, че човек с такова одухотворено лице и такова благородно излъчване може да е криминално проявен !!! Я ДОНЯКЪДЕ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА ТАКИВА. ЧЕ ОНО ДОРИ НАЙ ПРАВЕДНИО ДА СИ...
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 03:25

12
!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са б.о.к.л.у.ц.и и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.m.s.b.r.ic.o,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!! ЧЕ ТОВА Е ДОСТА СТАРО ЕСЕ. НО ПЪК ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ НЕГО.
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 03:26

14
ГРОЗНА Е МЕКО КАЗАНО, А НАПРАВО СИ Е КРОКОДИЛ ДОЙЧЕВ.
Перник, ж.к.Изток, БЛ.64

2023.12.26 | 03:26

13
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА. Благодаря на екипа на Новини Бг. Снимката е толкова автентична. Крокодил дойчева, че как е болното его. На ниво ли е. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ. ЧЕ ТАЯ СНИМКА ЧЕ СЪЩО Е СТАРИЧКА.
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 02:38

7
Историята на една песен: ANNIHILATOR – “Alison Hell”
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 02:39

11
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА. Благодаря на екипа на Новини Бг. Снимката е толкова автентична. Крокодил дойчева, че как е болното его. На ниво ли е. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ.
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 02:39

10
!!! Пол.ина Стан.чева Хамид и Наде.жда Дой.чева !!! Снимка-Гугъл. КРОКОДИЛ ДОЙЧЕВ АМА ТУКА СИ БЕЛА И УБАВА , КАТО СНЕЖАНКА БЕ БЕ БЕ.ЧЕ САМО ЧЕ ЧЕ МАЛКО ЧЕ МУТРАТА И НОСО СА ГРОЗНИ, НО...
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 02:39

9
!!! Над.ежда Дой.чева е от гражданската квота на ВМРО и е номинирана за кмет на район Люлин - Столична община. Тя е израснала в Люлин и е сред най-разпознаваемите хора в района. Тя е сред най-популярните в социалните мрежи като администратор на Катастрофи в София, Забелязано в София и Люлин. Целта и е да не остават неразкрити нарушители и разбира се, превенция за #безопасностпопътищата. !!! СИМПАТИЧНА И МНОГО УМНА ЖЕНА. ДАЙТЕ СВОЯ ВОТ НА ДОВЕРИЕ.
Доста грозен циганин76

2023.12.26 | 02:39

8
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.

2023.12.26 | 00:34

6
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Xmiss.pw
Мишо

2023.12.25 | 19:38

4
И аз заемам същата поза вцепенен от страх като видя светла гола

2023.12.25 | 19:40

5
Сега е яла коледен боб и цялата е възпалена като ошаф
к ур за Ру соробите

2023.12.25 | 18:51

2
Кандидат П..а..ч..а..в.р..и..т..е в Т(Р)АНС преминават през Комисия по А..н.а..л..н.а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим.Пачаврите-Доносници от СтанишевскияЬ Г..е..й Б..а.р.д..а.к Т(Р)АНСЬ , филиалЬ наЬ КГБЬ се разделят на ТРИ категории: 1. ЩатнаЬ П..а..ч..а..в.р..а --АгентЬ , доказана П..а..ч..а.в..р..а -на заплатаЬ. 2. Нещатна П..а..ч..а..в..р.. а--СътрудникЬ , недоказанаЬ все ощеЬ П..а..ч..а..в..р..а.. Ь- наЬ ХонорарЬ. Улична П..а..ч..а..в.р.а -- МУТРАЬ , получаваЬ колкотоЬ сиЬ заработиЬ сЬ РекетЬ , ОтвличанияЬ и УбийстваЬ на Българи. Тази позиция се открива специално за К..о..п.е..л.е..т..а..т.а -Престъпници от БОП(Ь) като Руската М..а.с..т.и..я .Ь ГроздановЬ завършилаЬ РабФакЬ вЬ МоскваЬ , арестуванаЬ за рекетЬ с дваЬ килограмаЬ КОКАИНЬ и АйдуцитеЬ муЬ от БОП(Ь) ПазарджикЬ . Ш..В..Е..С..Т..Е..Р..И..Т..Е от С..е..р.Г.е.й.Ь Б..а..р..д..а..к..а Т(Р)АНСЬ трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! ПазарджишкотоЬ МилиционерскоЬ Г..о..в..е..д..о е доказаноЬ най- т.. ъ..п..о..т..о Г..о..в..е..д..о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к..е..н.е..ф.Ь създаден преди 137Ь годиниЬ от РускиЬ д..е..г..е..н..е..р..а..т...и за 32 тона злато. М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И. З.М .Е..Т , У.Т.А..Й..К..А , Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д, С.У..Р.О.Г.А.Т . , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П..О..Д.. Ч.О.В.Е..К.Ь , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ . ДА СЕ ЗНАЕ ! Кой му Скъсат Х..А..Л..К..А..Т..А го Вербуват за К..У..Р..В..А -ДОНОСНИКЬ вЬ Т(Р)АНСЬ , катоЬ ЦветлинЬ ЙовчевЬ ! Кой му е Тесен Г..Ъ..З..А , ноЬ муЬ еЬ ШирокаЬ УСТАТАЬ го Взимат за К..О.П.Е.Л..Е -М..И..Н..Е..Т..Ч..И..Я в ГДБОП(Ь) да Л..а..п..а П.И..Ш..К.И..Т..Е на Наркодиълърите като на БАГАТА Баща му ! К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от Филиала на КГБЬ в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..е..н..е..ф Т(Р)АНС се Набират и Назначават от Мъжката П...р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а. ВеликовЬ по известна като АгентЬ КирязовЬ от ДС(Ь) ! ПазарджишкатаЬ М..ъ..ж..к..а К..У..Р..В..А . Ь ВеликовЬ -М..а..н..г..а..с..а..р..я..н е ГАРАНТЬ за КачествотоЬ наЬ МатериалаЬ вЬ Т(Р)АНСЬ ! Кой му С..К..и..н..а..т Х..А..Л..К..А..Т..А го Вербуват за К..У..Р..В..А -ДОНОСНИКЬ вЬ Т(Р)АНСЬ , катоЬ ЦветлинЬ ЙовчевЬ ! Кой му е Тесен Г..Ъ..З..А , ноЬ муЬ еЬ ШирокаЬ УСТАТАЬ гоЬ ВзиматЬ заЬ К..О.П.Е.Л..Е -М..И..Н..Е..Т..Ч..И..Я в ГДБОП(Ь) да Л..а..п..а П.И..Ш..К.И..Т..Е на Наркодиълърите като на БАГАТА Баща му ! К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е отЬ ФилиалаЬ наЬ КГБЬ вЬ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..е..н..е..ф Т(Р)АНС се Набират и Назначават от Мъжката П...р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а. ВеликовЬ по известна като АгентЬ КирязовЬ от ДС(Ь) ! ПазарджишкатаЬ М..ъ..ж..к..а К..У..Р..В..А . Ь ВеликовЬ -М..а..н..г..а..с..а..р..я..н е ГАРАНТЬ за КачествотоЬ наЬ МатериалаЬ вЬ Т(Р)АНСЬ !
к ур за Ру соробите

2023.12.25 | 19:09

3
АдвЬ. ХаджигеновЬ: П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е отЬ Т(Р)АНС даЬ миЬ ЯдатЬ Х..У..Я .Ь ! НямаЬ даЬ ДоносничаЬ заЬ КлиентитеЬ сиЬ вЬ Т(Р)АНСЬ ! К..У..Р..В..А..Т..А от Т(Р)АНС Първо я Е..Б..Е..Ш После Режеш ГРЪКЛЯНА, КатоЬ наЬ РускиЬ ОкупаторЬ вЬ КавказЬ ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..О от ГДБОПЬ Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА, Като на Убиеца от СОБТЬ ЕмилЬ ШарковЬ ! За Семействата на К..у..р..в..и..т..е от Т(Р)АНС и К..о..п..е..л..е..т..а..т..а от ГДБОПЬ е Безмислено да Споменавам: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! смърт за д..еб..е..л..а..т..а г..р..о..з..н..а и потна т..ъ.п .а С.Ф ., .И .Н.И/А "хенералъ" МАрковъ.. отговорна за ибиването на милиони българи от Полус и онерската хунта ГРОП и преди тфа ГОце фон КЛОЗЕть Анонимни К..У..Р..В..И от Т(Р)АНСЬ и К..О..П..Е..Л..Е..Т..А отЬ ГДБОПЬ НямаЬ ! К..У..Р..В..И..Т..Е от Т(Р)АНСЬ се Надушват по Обонянието на Л..А..Й..Н..А , Защо Заработват А..Н..А..Л..Н..О ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..А..Т..А от ГДБОПЬ се Подушват по Миризмата на С..П..Е..Р..М..А , Защо Заработват О..Р..А..Л..Н..О ! П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от Т(Р)АНС да ми Я..д..а..т Х..У..Я ! Няма да Доноснича за Клиентите си в Т(Р)АНСЬ !, Време е да Има Публично И..з..н..а..с..и..л..е..н и Заклан П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т от Т(Р)АНС и ще Има ! Обединението на К...у..р..в..и..т..е от Т(Р)АНС с К..о..п..е..л..е..т..а..т..а от ГДБОПЬ Имаше за Цел СъздаванетоЬ наЬ УниверсаленЬ "СпецЬ" МИЛИЦИОНЕРЬ -От Г..Ъ..З..А .Ь вЬ У..С..Т.А..Т..А .Ь иЬ ОбратноЬ , да не се Губи ВкусътЬ . К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д....Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от Т(Р)АНС Първо се И..з..н..а.с..и..л..в..а..т След Което У..б..и..в..а..т СЕМЕЙНО ! П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..А отЬ Т(Р)АНСЬ иЬ ЗамЬ.ШефЬ наЬ КОНПИЬ АнтонЬ СлавчевЬ сиЬ КупилЬ АпартаментЬ 63Ь кв.мЬ заЬ 150Ь ЕвроЬ КвадратнияЬ МетърЬ иЬ ТерасаЬ 230Ь Ь кв.мЬЬ заЬ 80Ь ЕвроЬ КвадратаЬ ! К..У..Р..В..А..Т..А от Т(Р)АНСЬ ПървоЬ яЬ Е ..Б..Е..Ш После Режеш Г..Р..Ъ..К..Л..Я..Н..А , КатоЬ наЬ РускиЬ ОкупаторЬ вЬ КавказЬ ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..О от ГДБОПЬ Директно му П..р..ъ..с..к..а..ш Ч..Е..Р..Е..П..А ,КатоЬ наЬ УбиецаЬ отЬ СОБТЬ ЕмилЬ ШарковЬ ! За Семействата на К..у..р..в..и..т..е о т Т(Р)АНСЬ и К..о..п..е..л..е..т..а..т..а отЬ ГДБОПЬ еЬ Безмислено да Споменавам: И..З..Б..И..В..А..Т СЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !
к ур за Ру соробите

2023.12.25 | 18:26

1
♠♠♠♠ПoЬ зaконаЬ заЬ ЬадминистрациятаЬ члЬ.14Ь, алЬ .4Ь , престъпникътЬ - канибалЬ - българоубиецЬ БойкоЬ МетодиевЬ БорисовЬ , неЬ еЬ ималЬ правоЬ даЬ бъдеЬ министърЬ -председателЬ , защотоЬ , както всички знаем еЬ билЬ осъжданЬ иЬ еЬ лежалЬ в чешкиЬ затворЬ . ☞♠♠♠♠МакедонецътЬ СашоЬ МиялковЬ извадилЬ БАНДИТАЬ БойкоЬ МетодиевЬ БорисовЬ отЬ пражкияЬ затворЬ ПанкрацЬ : ♠♠♠♠ БойкоЬ БорисовЬ е билЬ осъденЬ наЬ десетЬ годиниЬ лишаванеЬ отЬ свободаЬ , зарадиЬ участиетоЬ муЬ вЬ ОПГЬ -тoЬ нaЬ ИвoЬ KapaмaнckиЬ - кражбаЬ наЬ колиЬ , трафикЬ наЬ наркотициЬ иЬ трафикЬ наЬ женскаЬ плътЬ . ♠♠♠♠БорисовЬ излежаваЬ осемЬ месецаЬ вЬ затвораЬ ПанкрацЬ , следЬ коетоЬ СИКЬ плащаЬ огромнаЬ сумаЬ наЬ адвокатаЬ ПетерЬ ДошекЬ заЬ даЬ измъкнеЬ БорисовЬ от чешкиятЬ затворЬ. ♠♠♠♠ТакаЬ вероятноЬ кешовоЬ мотивиранЬ , чешкиятЬ съдЬ сеЬ съгласяваЬ даЬ изпратиЬ БорисовЬ вЬ България, къдетоЬ даЬ доизлежиЬ присъдатаЬ сиЬ . ♠♠♠♠ЕстественоЬ вЬ България случаяЬ моменталноЬ сеЬ потулваЬ отЬ държаватаЬ -мафияЬ, аЬ БорисовЬ вместоЬ вЬ затвораЬ , започваЬ даЬ градиЬ кариераЬ въвЬ власттаЬ. ♠♠♠♠ПорадиЬ тазиЬ причинаЬ престъпникаЬ БойкоЬ МетодиевЬ БорисовЬ еЬ нямалЬ правоЬ нитоЬ даЬ бъдеЬ кметЬ, нитоЬ даЬ придобиеЬ високияЬ воененЬ чинЬ генералЬ, даденЬ муЬ отЬ татарскияЬ ц.и.г..а.н.и..н.Ь , мафиозаЬ-феодалЬ , АхметЬ ДоганЬ , нитоЬ даЬ бъдеЬ министърЬ -председателЬ на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световнотоЬ жидоЬ -хазарскоЬ закулисиеЬ , коетоЬ назначаваЬ управницитеЬ на България, законитеЬ няматЬ значениеЬ. ♠♠♠♠ЗаЬ тяхЬ еЬ важноЬ управницитеЬ даЬ играятЬ поЬ тяхнатаЬ свиркаЬ , даЬ осигуряватЬ безпрепятственияЬ трафикЬ наЬ наркотицитеЬ презЬ България, даЬ осигуряватЬ сексЬ -робиниЬ иЬ донориЬ заЬ господаритеЬ сиЬ , даЬ редуциратЬ българскиятЬ народЬ сЬ всякаквиЬ методиЬ иЬ политикиЬ , иЬ даЬ изпълняватЬ технитеЬ заповедиЬ безприкословноЬ . ♠♠♠♠Затова с никакви избори 78 годишното милиционерскоЬ статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠БолшевишкоЬ-милиционерскаЬ диктатураЬ се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е т.а.ш.а.к. Ь !: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATAЬ БокоЬ -БългaроубиецaЬ отЬ ceлoЬ XepakoвoЬ !: yerl.org/ELH2R Г.Е.Й Б..а..р..д..а..к..а..Ь Т(Р)АНСЬ ОрганизираЬ СофияЬ ПРАЙД.Ь Участиет о е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, Иначе ще ви Заподозрят че сте ТЕРОРИСТ! Ще ДефилиратЬ " ВидниЬ" " АгентиЬ" - К.У..Р.В..И , П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т...И. Ь иЬ Л..Е..С.Б..И..Й.К.И , като КавръковаЬ , ПеткоЬ СертовЬ , МигленаЬ ТачеваЬ , СтанишевЬ , ПисанчевЬ , ЙовчевЬ ,ВеликовЬ .. ДА СЕ ЗНАЕ: Г.е.й Б.а..р .д.. а. к. а . Ь T(Р)АНСЬ го създадеЬ СъветскотоЬ К.о..п.е.л..е. Ь , ХерсонскияЬ П.е.д..е.р..а.с.т.Ь сЬ РускоЬ ГражданствоЬ СерЬ Г.е.й.Ь ЯКОВЬ синЬ наЬ МасовияЬ УбиецЬ ДимитриЬ СтанишевЬ (найЬ -младияЬ отЬ ТричленкитеЬ вЬ СофияЬ избили Десетки Хиляди БЪЛГАРИ Противници на ЧервенитеЬ ТерористиЬ отЬ БКПЬ-БСПЬ в Първите месеци след ЧернатаЬ ДатаЬ 09/09/44)Ь да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а.й..с..к..и..я КолониаленЬ К..е..н..е..ф.. Ь окупиранЬ предиЬ 138Ь годиниЬ отЬ РускиЬ К..о.п.е.л..е.т.а.Ь за 32Ь тонаЬ златоЬ. НеЬ П..Р.О..С..Т (о)Ь МИЛИЦИОНЕРЬ , аЬ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ ! По-Тъпо Ж.И.В..О.Т.Н.О. Ь отЬ МИЛИЦИОНЕРАЬ товаЬ еЬ самоЬ ПАЗАРДЖИШКИЯЬ МИЛИЦИОНЕРЬ ! Ако се Чудиш Кое Г..О..В..Е..Д..О да Убиеш , ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕРЬ и Няма да Сгрешиш ! М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И. З.М .Е..Т , У.Т.А..Й..К..А , Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д, С.У..Р.О.Г.А.Т . , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П..О..Д.. Ч.О.В.Е..К.Ь. , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕРЬ , С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ .

Добави коментар

Водещи новини