Проведе се традиционният Коледен базар в Тетевен

  • 23 декември 2023 20:50

  • 1623
  • 2
Проведе се традиционният Коледен базар в Тетевен
© Община Тетевен
Слушай новината Слушай новината

На 23 декември на площад „Сава Младенов“ се проведе традиционният Коледен базар, организиран от Община Тетевен.

Изключително богат и разнообразен на артикули, той се превърна в своеобразна изложба на въображението и творчеството. В него се включиха детски градини, училища, читалища, центрове, занаятчии – както местни, така и от други населени места и други, съобщиха от общината.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева бе сред посетителите на базара. Тя направи обиколка на всички щандове, на които бяха изложени най-различни играчки, коледни сувенири, хранителни продукти, дървени и шивашки изделия, като повечето от тях бяха ръчно изработени.

Кметът поздрави всички участници в базара, отбелязвайки инициативността, креативността и уменията им, с които са създали своите невероятни коледни артикули.

Инициативата вече се е утвърдила като традиция, която се припознава от все повече хора, а участниците се увеличават всяка изминала година, което може само да ни радва, каза д-р Бояджиева.

Тя подчерта, че въпреки лошото време участниците и посетителите са запазили Коледния си дух и настроение. Кметът отправи пожелания за весели Коледно-новогодишни празници на всички.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.24 | 00:23

2
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Meetme.pw

2023.12.23 | 22:02

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини