Родители протестират заради възстановен на длъжността си директор на детска градина

  • 19 декември 2023 08:19

  • 1785
  • 1
Родители протестират заради възстановен на длъжността си директор на детска градина
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Родители на деца от столичната 151-ва детска градина “Леда Милева" излизат на символичен протест пред сградата на детското заведение. Майките и бащите заявиха, че са готови да направят жива верига и да барикадират входа, тъй като днес на работа се връща освободената през 2019 година от длъжността директор Мирела Гошкарян.

Причина за уволнението тогава беше инцидент, при който шкаф падна върху ръцете на двегодишно дете. След няколко съдебни инстанции, едно възстановяване на длъжността и повторно уволнение, във вторник Гошкарян се връща след окончателно решение на втора инстанция от съда.

По думите на родителите това е немислимо. Те не излизат и за първи път на протест.

„Г-жа Гошкарян показа, че не може да бъде директор на такова детско заведение. Тя беше директор на тази детска градина 17 години и през цялото това време не се направи нито един ремонт, децата стояха вътре, не излизаха да играят навън. Това беше един концлагер за нашите деца и не искам да се повтори. Децата живееха в мухъл и нищета вътре”, сподели една от майките на демонстрацията пред Нова тв.

Защо майка нападна служителка на детска градина във Варна?

Родителите са категорични, че след освобождаването на директора 151-ва детска градина се е променила много и то в положителен аспект.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1785 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.19 | 10:39

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини