Кадрови промени в общинската администрация в Дупница

  • 12 декември 2023 10:17

  • 794
  • 1
Кадрови промени в общинската администрация в Дупница
© Novini.bg/ Canva

Започнаха смени в общинската администрация в Дупница - досега са сменени 7-8 служители, смените ще продължат каза за БНР новоизбраният кмет на града от БСП Първан Дангов. Щатните служители засега са 240 и администрацията е раздута, смята той.

Смените пораждат коментари и напрежение, заговори се за "червена метла", за чистка и преднамерени смени на служители по личен и партиен критерий. Коментира се и назначаването на дъщерята на архирейския наместник на Дупнишката духовна околия отец Георги Паликарски - Мария Паликарска, за шеф на Общински пазари.

Дупница избра Първан Дангов за нов кмет на града

Кметът Първан Дангов коментира направените и предстоящи смени в администрацията:

"Заварвам неработеща администрация и мое право е да формирам екип хора, с които да работим. Бих казал, че първият месец, който мина от встъпването ми в длъжност, е достатъчно време, за да мога на базата на моите лични впечатления да преценя кой може да работи и кой не може. Сменен е един началник отдел "Екология". Той напусна по собствено желание. Поискал съм да си уредим служебните взаимоотношения с друг директор - на дирекция "Социални дейности". Това са неработещи структури и аз не съм доволен от тяхната работа по отношение на отделите и на служителите. Пазарът - да, също. И днес категорично твърдя, че общинската администрация в Дупница, капацитетът ѝ на полезно действие по отношение на административните услуги е много нисък - под прага на търпимостта на гражданите, а моят праг на търпимост е още по-нисък. Те не работят и получават заплати. По-добре е да получават заплати, без да работят, защото заработят ли, хаосът ще стане още по-голям".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
794 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.12 | 13:33

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини