СДС влезе в зряла възраст

  • 07 декември 2023 12:01

  • 821
  • 0
СДС влезе в зряла възраст
© сдс

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, председател на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, сподели пред медии кратко свое обращение по повод датата, от която насам България пое по друг път.

Днес СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на става на 34 години. Толкова, на колкото е демокрацията у нас.

Толкова, на колкото е началото на разграждането на тоталитарната система. Толкова, на колкото е свободата на словото. Толкова , на колкото е стартът на дългия път на България към завръщането в свободния свят.
Всичко това е СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на! Партията, която наистина промени България и постави стратегическите цели за развитието й, чиито плодове берем днес – членство в колективната система за сигурност-НАТО и в най-големия съюз на свободни държави със споделени ценности – ЕС.

Честит празник, седесари!

Благодаря, че подкрепяхте СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и в силните му години, и тогава, когато се опитаха да го смажат и заличат. Благодарение на вас, това не се случи.
Доверието ви е най-силният стимул да продължаваме да защитаваме ценностите и целите, заради които СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на беше създаден!

 

Последвайте канала на

Аделина Делийска
821 0

Свързани новини

Водещи новини