Пет триизмерни кукли за заостряне на вниманието на водачите поставиха в Сливен

  • 04 декември 2023 15:55

  • 297
  • 1
Пет триизмерни кукли за заостряне на вниманието на водачите поставиха в Сливен
© Bulphoto (архив)

Пет триизмерни кукли за заостряне вниманието на водачите са поставени край пешеходни пътеки в Сливен. Те са част от кампанията “Пресичай безопасно с Боби и Кели”, съобщават инициаторите от сдружението Inner Wheel Club Sliven.

Поставянето на фигурите е съгласувано с общинската администрация, коментира кметът на Сливен Стефан Радев, цитиран от БТА. Той припомни че в транспортната програма на общината е предвидено да се увеличи броят на осветените пешеходни пътеки.

От сдружението организират на 14 декември своеобразен празник - забавен и образователен урок по безопасност на движението. Край една от фигурите на пешеходната пътека на кръгово кръстовище "Розова градина" ще гостуват героите на кампанията Боби и Кели, които ще подготвят децата за пътната обстановка.

Над 520 санкции са наложили пътните полицаи в Ловешко

Междувременно организаторите сигнализираха за проява на вандализъм спрямо една от куклите, която е била надраскана и призоваха гражданите да ги пазят и да не рушат.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
297 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.04 | 21:11

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини