Водещите новини! Над 120 000 млади у нас нито учат, нито работят. Публикуваха видео, на което терорист от Хамас убива жена (и още…)

  • 21 ноември 2023 13:16

  • 1136
  • 4
Водещите новини! Над 120 000 млади у нас нито учат, нито работят. Публикуваха видео, на което терорист от Хамас убива жена (и още…)
© Getty Images/Булфото/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 ноември   

 

„Непрекъснато отчитаме над 100 000 млади хора, които нито учат, нито работят. Във времето са стигали до 180 000, а в момента са 124 000 души“. 

Това посочи Деница Сачева – депутат от ГЕРБ-СДС и председател на парламентарната Комисия по труда, социалната и демографската политика. 

Според нея не е изследвано достатъчно какви са причините за тези данни.

Темата за младите хора, които нито учат, нито работят, е тема, която периодично се повдига в публичното пространство, но все не успява да стане център на политическите решения и не може влезе в политическия дневен ред“, каза още депутатът.

Сачева: Над 120 000 млади у нас нито учат, нито работят

***


Мария Габриел: Предстои да разгледаме три от най-важните проекти на закони

***


Министърът на регионалното развитие Андрей Цеков е направил смяна в ръководството на Агенция „Пътна Инфраструктура", което сам обнови преди по-малко от 6 месеца.

Инж. Калоян Киров, назначен от министъра на 8 юни, е освободен, а вместо него в тричленния управителен съвет на АПИ влиза инж. Йордан Вълчев.

Министър Цеков изненадващо уволни шеф на АПИ

***


Приютът на община Тунджа, който функционира в село Роза незабавно трябва да бъде закрит, заяви пре БНР организаторът на протеста председателят на Фондация „Добрите феи“ Миглена Дерменджиева:

"Искаме този концлагер да бъде закрит. Това не е приют, животните живеят в ужасяващи, чудовищни условия. Този приют трябва да бъде закрит, тъй като не отговаря на нито едно от условията за регистрация на приют за безстопанствени животни“.

Протест в ямболското село Роза срещу лошите условия в общинския приют за кучета

***


„Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш“.

Синът на Брад Пит: Той превърна живота на всички ни в ад

***


Израелската армия публикува видеозапис, на който терорист от Хамас убива жена по време на нападението на палестинското ислямистко движение в Израел на 7 октомври, предаде Ройтерс.

На публикувания вчера запис от охранителна камера терористи от палестинското движение преследват хора, присъстващи на музикален фестивал на открито близо до ивицата Газа. В един момент един от нападателите застрелва от упор млада жена.

Зловещият запис бе публикуван в момент, когато Израел е критикуван заради реакцията си нападението, последвано от опустошителна война в ивицата Газа. Около 1200 души, предимно цивилни, бяха убити при атаката на израелска територия на 7 октомври.

Израелската армия публикува видео, на което терорист на „Хамас“ убива жена на 7 октомври

***


САЩ все още притежават най-добрата армия в света, но…

Но след като Русия се подготви за дълга война в Украйна и след като се отвори втори фронт в Близкия изток, изкушението за бързо въоръжаващия се Китай да предприеме ход срещу Тайван е все по-голямо.

Пекин вече тества Вашингтон в Източна Азия, знаейки много добре, че за САЩ ще бъде трудно да се справи с трета геополитическа криза. Ако наистина там започне война, Съединените щати внезапно ще открият, че някои много важни фактори работят срещу тях.

Foreign Policy: САЩ са на един миг от световна война

***


30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, представи България на конкурса "Мис Вселена", в който победителка стана 23-годишната представителка на Ниакарагуа - Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Конкурсът се проведе в Салвадор и бе излъчван в YouTube.

Украинката Юлия Павликова представи България на "Мис Вселена"

***


22-годишната Джейн Дипика Гарет има американски произход, но представлява Непал в прочутия конкурс "Мис Вселена".

Тя обра грандиозни овации по време на първото си представяне в Салвадор. Дипика се превърна в международна звезда, след като участва в "Мис Вселена 2023" като първия plus-size кандидат за короната.

Мис Непал предизвика истински фурор на "Мис Вселена"

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1136 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.21 | 16:27

4
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.21 | 14:24

1
90 % от неработещите са цигани. Обаче кажете и колко са работещите бедни. Тази държава поддържа населението си бедно.

2023.11.21 | 14:27

2
Един учител в Гepмания получава 7 пъти повече пари, отколкото учител в България. А мислите ли, че предава 7 пъти повече знания или на 7 пъти повече деца? Това в България е проектирана бедност.

Добави коментар

Водещи новини