Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове

  • 21 ноември 2023 08:47

  • 282
  • 1
Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

На границата с Румъния трафикът е интензивен на пунктовете „Видин“, „Кардам“ и „Никопол“ за товарни автомобили на изход от страната, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ - МВР, на сайта си. Информацията на граничните власти е към 6:00 часа. 

От вчера е възстановено пропускането на товарни автомобили през пункта „Кардам“. Те ще бъдат пренасочвани за Варна през Балчик. 

Поради силния вятър фериботната платформа, обслужваща „Оряхово“ – „Бекет“, временно преустановява работа. Платформата се намира на българска територия.

На границата с Турция движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево" за товарни автомобили на изход.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. „Гранична полиция“ препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да използват за преминаване освен ГКПП „Кулата" и ГКПП „Маказа", и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „Илинден", „Златоград", „Ивайловград" и „Капитан Петко войвода". През гранични пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Възстановено е движението през Троянския проход

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Станке Лисичково“ се извършват строително-монтажни работи, във връзка с които преминаването през граничния пункт е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
282 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 10:45

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини