Протест в ямболското село Роза срещу лошите условия в общинския приют за кучета

  • 21 ноември 2023 08:11

  • 896
  • 1
Протест в ямболското село Роза срещу лошите условия в общинския приют за кучета
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

В ямболското село Роза днес ще се проведе протест срещу лошите условия на отглеждане на безстопанствени животни в общинския приют.

В момента в него са настанени около 50 кучета.

Приютът на община Тунджа, който функционира в село Роза незабавно трябва да бъде закрит, заяви пре БНР организаторът на протеста председателят на Фондация „Добрите феи“ Миглена Дерменджиева: "Искаме този концлагер да бъде закрит. Това не е приют, животните живеят в ужасяващи, чудовищни условия. Този приют трябва да бъде закрит, тъй като не отговаря на нито едно от условията за регистрация на приют за безстопанствени животни“.

Новият кмет на община Тунджа Станчо Ставрев заяви, че вече е запознат с проблема. Той потвърди, че условията за отглеждане на животните са изключително лоши. Предстои проверка и от ветеринари и служители на Областната дирекция по безопасност на храните в Ямбол.

Започва есенната кампания за безплатна кастрация на кучета в Казанлък

Последвайте канала на

Десислава Станева
896 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 10:45

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини