Затворен остава пътят Варна-Добрич

  • 20 ноември 2023 07:10

  • 450
  • 0
Затворен остава пътят Варна-Добрич
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Възстановено е движението на пътя Добрич - Ген.Тошево и Добрич-Балчик, съобщават от Агенция пътна инфраструктура. Непроходим е пътят Вълчи дол - Ведрина - Одринци - Добрич, а причината е натрупаният сняг при кръстовището за село Одринци, съобщават шофьорите на пътя.

Те препоръчват да се използва обходният маршрут през Михалич, Тервелския път, Кочмар, Карапелит, за да се стигне до Добрич. 65 машини почистват пътните настилки в районите с натрупана снежна покривка в Източна България, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Източна България се възстановява след ураганния вятър

Обработката продължава в областите Бургас, Варна, Добрич, Разград и Шумен. Днес ще бъде извършен анализ на предприетите мерки и наличната техника. При констатиране на нередности ще бъдат наложени санкции на пътноподдържащите фирми, предаде БНР.

 

Бедственото положение във Варна остава в сила до второ нареждане. Всички училища на територията на Варна ще учат онлайн, съобщи кметът Благомир КоцевБлагомир КоцевБлагомир Коцев е новият кмет на Община Варна, като бе избран с 53.06% на балотажа на местните избори. Понеделник ще е неучебен ден и в Девня. Занятия няма да бъдат проведени в детска градина „Ран Босилек“ в село Константиново, тъй като не е отстранена аварията по електропреносната мрежа.

Последвайте канала на

Нора Виткова
450 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини