Областният управител на Бургас свика спешно събрание на оперативния щаб

  • 19 ноември 2023 11:01

  • 1883
  • 1
Областният управител на Бургас свика спешно събрание на оперативния щаб
© pixabay

Областният управител на Бургас Пламен Янев свика спешно експертно събрание на оперативния щаб във връзка с влошената климатична обстановка, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Към момента в селата Просеник,  Разбойна, Сини рид е възстановено енергоподаването, а в останалите села в община Руен екипи на EVN работят за възстановяването.

Затворен е Обзорският проход поради снегонавяване и закъсали автомобили. Дюлинският проход също е затворен по информация на полицията. Айтоският проход е отворен.

Същевременно в Бургас обстановката е сравнително спокойна, съобщиха от Общината. 

Дъждът и ураганният вятър са нанесли много щети в Девня, почти цялата община е без ток

Постъпили са 10 сигнала за паднали или наклонени дървета в „Меден рудник“, „Славейков“, „Черно море“, „Братя Миладинови“, на пътя Бургас - Сарафово, в „Долно Езерово“.

Два от сигналите са за дървета върху автомобили.

Работи се по отстраняване на проблемите.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1883 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.19 | 11:24

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини