Директорът на ГДНП даде старт на Националния конкурс "Пътен полицай на годината"

  • 18 ноември 2023 13:29

  • 496
  • 6
Директорът на ГДНП даде старт на Националния конкурс "Пътен полицай на годината"
© МВР

Директорът на ГДНП даде старт на Националния конкурс „Пътен полицай на годината“.

В своята 29-годишна история Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ е доказал, че демонстрирането на подготовката на младши автоконтрольорите носи положителния заряд и дава стимул за постигане на по-високи резултати и ефективност в работата.

„За титлата всяка година спорят все повече колеги от всички областни дирекции на МВР. Това са служителите, които всеки ден се срещат с болката, предизвикана от пътнотранспортни произшествия. На тях разчитаме, за да се движим безопасно по пътищата на страната“, каза директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Атанас Илков на церемонията по откриването на състезанието.

Стартът на състезанието бе даден тази сутрин в 10:30 часа, флагът при автомобилите бе вдигнат от директора на ГДНП, а при мотоциклетите - от старши комисар Емил Павлов, директор на ОДМВР - Бургас.

В надпреварата участват 33 отбора, от които четири дамски. Състезателите мерят сили в дисциплините „Теоретична подготовка“, „Оказване на първа долекарска помощ“, „Майсторско управление на автомобил“, „Майсторско управление на мотоциклет“ и „Стрелба“.

На церемонията по откриването, която се състоя на Морската гара в Бургас, присъстваха заместник-председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Мария Лазарова, заместник-кметът на Община Бургас Диана Саватева, областният управител на Бургас Пламен Янев, заместник генералния директор на Българския Червен кръст д-р Надежда Тодоровска, Иля Селиктар - идеолог и организатор на първото състезание, генерал Румен Миланов - полицейски началник и главен организатор на първия конкурс от Дирекция „Национална полиция“ и други гости и съмишленици.

Последвайте канала на

Весела Найденова
496 6

Коментари 6

Добави коментар
SLAVA UKRAINE.. SLAVA GEROIAM

2023.11.18 | 14:11

3
КАЗАХ ли ви че не е Важно да УБИЕШ К..о..п..е..л..е от МВРЬ или К..У..Р..В..А от ДСЬ а К..О..Т..И..Л..О..Т..О Му! Милиционерското К..О..П..Е..Л..Е от ГЕРБЬ ВладиславЬ ГорановЬ Живее в Апартамента на МАСОНАЬ ИванЬ СариевЬ СинЬ наЬ ШефаЬ на СедмиЬ ОтделЬ на ДържавнаЬ (НЕ) Сигурност ХристоЬ СтефановЬ СариевЬ ! ИванЬ СариевЬ – виден масонЬ , завършил ВВУЬ в ДолнаЬ МитрополияЬ и е работилЬ над 10 г. в ИТ-бизнесаЬ (НЕТ ИС ООД), шеф на дирекцияЬ „ИнформационниЬ системиЬ “ в МинистерствотоЬ на финанситеЬ . ЧленЬ е на бордаЬ на директоритеЬ на „ИнформационноЬ обслужванеЬ“, съветникЬ на ПламенЬ ОрешарскиЬ като финансовЬ министърЬ през 2005 годинаЬ . ИванЬ ХристовЬ СариевЬ , с братЬ СтефанЬ ХристовЬ СариевЬ и най забележителенЬ е бащатаЬ – шефЬ на 7Ь управлениеЬ на ДСЬ – ХристоЬ СтефановЬ СариевЬ . На 9.IX.1944гЬ ФинансиранитеЬ отЬ КРЕМЪЛЬ Т..е..р..о..р..и..с..т..и от БКПЬ Взеха Властта и Парите с КРЪВ ! Само с КРЪВТА на ДецатаЬ иЬ ВнуцитЬеЬ сиЬ Ю..Д..О.. Ь КомуниститеЬ щеЬ Дадат ВласттаЬ и ПаритеЬ ! Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване КомунистиЬ и МилиционериЬ на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! ЧленЬ наЬ ДСЬ -ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! ЧленЬ наЬ БКПЬ -ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! ЧленЬ наЬ МВРЬ T(Р)АНСЬ -ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! ЧленЬ наЬ T(Р)АНСЬ -ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! ДА СЕ ЗНАЕ ! КОЙЬ ЕЬ КОМУНИСТЬ , ТОЙЬ НЕЬ ЕЬ ЧОВЕКЬ ! КОЙЬ ЕЬ МИЛИЦИОНЕРЬ, ТОЙ Е П..О..Д..Ч..О..В..Е..К .Ь ! КОМУНИСТЬ ИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНОЬ , НЕ ПО ЕДИНИЧНО! КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ Изпуснахме да ИЗБИЕМ, ДецатаЬ иЬ ВнуцитеЬ имЬ НЯМА !
SLAVA UKRAINE

2023.11.18 | 19:01

6
БОП-аджията е Доказан Престъпник, Мутра, К..О..П..Е..Л..Е Подлежащо на ОТСТРЕЛ, Навсякъде и По Всяко Време Без Мотив и Предупреждение ! В МВР само К..О..П..Е..Л..Д..А..К ! В ДАНС само К..У..Р..В..О..Л..Я..К ! ТРЕПИ, М..А..М...И..Ц..А..Т..А ИМ ЕНИЧАРСКА ! МВРЬ е Престъпна Организация, ДАНСЬ е Терористична КлеткаЬ ! Престъпниците и Терористите трябва да се ИЗБИВАТ, но не и Преди да се ИЗБИЯТ Семействата и Роднините им ! К..У..Р..В..И..Т..Е - Доносници отЬ ДСЬ ,НССЬ иЬ ДАНСЬ първо се ИЗНАСИЛВАТ, след което се УБИВАТ ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..А...Т..А -Престъпници отЬ ЦСБОПЬ , НСБОПЬ иЬ ГДБОПЬ Директно се УБИВАТ ! ЗаЬ СемействатаЬ наЬ К..У..Р...В..И..Т..Е..Ь отЬ ( T)R ДАНСЬ иЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А..Т..А отЬ ГДБОПЬ еЬ Безмислено да Споменавам, то е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaнeтo зa пpecтъпници e пpecтъплeниe❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaйkи ти лeгитимиpaш влacттa нa бългapoyбийцитe и cвoдницитe oт koтилo❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Bcekи koйтo глacyвa зa тaя фeoдaлнa-cиcтeмa нa -гeнoцид e биoлoгичeн oтпaдъk❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: tiny.cc/gqe3vz ☞☠️☢️♦️⚠️☮️⚡Бoko-Бypcyka, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ДA TИ CEPA В YCТAТA, вpъщaй 17-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO, ПPOKЛИНAМ ТE ДА УМРЕШ в ЛАЙНА и ДA ДA ce ПЪPЖИШ в AДA И3POД ГНYCEН❗❗❗❗❗❗☢️♦️⚡: tiny.cc/3ugwuz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞✡️☣️♦️⚡Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe гpaбят и тpепят нapoдa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи ги пpиkpивa❗❗❗⚡✡️♦️☣️: tiny.cc/fsgvuz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-Maнгaл-Cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❌❗❗❗⚠️☢️♦️☣️☠️☠️☠️☠️☠️☠️⚡ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️✠❤️❤️❤️☮️✅KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️❤️❤️=ЛЪВ✅☀️❤️❤️❤️: tiny.cc/cwk1vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-Пoлицaй=ПPACE❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️: tiny.cc/qow9vz ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнycнa, дoлнa cвoдничka=✡️Cвинkя-Maтopицa✡️❌☣️♦️✡️:

2023.11.18 | 18:57

5
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

2023.11.18 | 14:49

4
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex
SLAVA UKRAINE

2023.11.18 | 14:07

2
Васил Левски: "Учете РускиЬ . Трябва да Знаете ЕзикаЬ на ВрагаЬ ." Всеки Истински БЪЛГАРИН Трябва да Стане Т..е..р..о..р..и..с..т , Като Христо Ботев и Васил Левски ! З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я Б ..о..л..ш..е..в..и..ш..к..и К..Е..Н..Е..Ф 75 Години се Управлява от КомунистиЬ и МилиционериЬ ! .. Тоест Т..Е..Р..О..Р..И..С..Т..И и УБИЙЦИ и от ДецатаЬ и ВнуцитеЬ на ТезиЬ Т..Е..Р..О..Р..И..С..Т..И и УБИЙЦИ ! Срещу ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ се Действа Само със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТЬ , ТОЙ НЕ Е ЧОВЕКЬ ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕЬРЬ , ТОЙ Е П. .О. .Д..Ч..О....В..Е..К ! КОМУНИСТЬ И МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНОЬ, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТЬ или МИЛИЦИОНЕРЬ , Колкото да Избиеш К..О..Т..И..Л..О..Т..О му, за да не се Възпроизвеждат И..З..Р..О..Д..И ! РускитеЬ Окупатори Докараха 1944 година КомуниститеЬ и МилиционеритеЬ от СелатаЬ с К..А..Р..У..Ц..И , ние Българите ще ги Прибираме Обратно с К..А..Т..А..Ф..А..Л..К..И . КомунистиЬ , ДецаЬ на КомунистиЬ, ВнуциЬ на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА! МилиционериЬ , Деца на МилиционериЬ , Внуци на МилиционериЬ -САМО ПОД ЗЕМЯТА! КАЗАХ !
SLAVA UKRAINE

2023.11.18 | 13:41

1
КОЙЬ ЕЬ МИЛИЦИОНЕРЬ ,ТОЙ Е П..О..Д..Ч..О..В..Е..К . Ь! КОМУНИСТЬ И МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНОЬ ,НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КомунистиЬ ,Деца на КомунистиЬ ,Внуци на КомунистиЬ -САМО ДО СТЕНАТА ! МилиционериЬ ,ДецаЬ на МилиционериЬ ,ВнуциЬ на МилиционериЬ -САМО ПОД ЗЕМЯТА ! Ь КАЗАХ !

Добави коментар

Водещи новини