Спират ТИР-овете до 20.00 часа с района на тунел "Топли дол" на АМ "Хемус"

  • 17 ноември 2023 11:24

  • 475
  • 1
Спират ТИР-овете до 20.00 часа с района на тунел "Топли дол"  на АМ "Хемус"
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

Днес от 12 ч до 20 ч. ще бъде ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т от км 30 до км 47 на АМ „Хемус“ в посока Варна.  Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътна връзка „Витинска река“ при км 30 на АМ „Хемус“ по път I-1 София – Ботевград и път II-17 до пътен възел „Ботевград“ при км 47 и АМ „Хемус“.

 Ограничението се налага за оптимизиране на трафика по автомагистрала „Хемус“ в района на тунел “Топли дол” преди предстоящите почивни дни. 

Километрично задръстване преди тунел „Топли дол“ на „Хемус“

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
475 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.17 | 20:37

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини