Водещите новини! Денков за вота: Опозицията използва само пропаганда и лъжи. Министър Илиев: Абсурдно е от страх, че ти искат оставката – да затваряш стадион (и още…)

  • 15 ноември 2023 19:01

  • 793
  • 11
Водещите новини! Денков за вота: Опозицията използва само пропаганда и лъжи. Министър Илиев: Абсурдно е от страх, че ти искат оставката – да затваряш стадион (и още…)
© Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 15 ноември   

 

„Моето лично мнение е, че е абсурдно да се затваря стадион. Абсурдно е, това че някой го е страх, че може да му искат оставката, това не може да се решава със затваряне на  стадион. Така ти отнемаш основни права на хората, които подкрепят любимите си играчи от любимия им отбор“, подчерта Илиев.

„Непрекъснато водим разговори с МВР. МВР никога не е отказвало да охранява мача и в нито един момент не е казвало, че няма да се справи. Има някаква кореспонденция между БФС и МВР, в която футболния съюз пита дали имат информация за готвене на някакви провокации, на което МВР казва, че има и след това се пристъпва към това да се премести мача в друг град. Оттам се заплете цялата история. Защо БФС взима това решение, аз не мога да кажа. Защо БФС затваря стадиона?“

Министър Димитър Илиев за мача с Унгария: Абсурдно е от страх, че ти искат оставката - да затваряш стадион

***


„Истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което можете да използвате“. 

Това каза от парламентарната трибуна премиерът акад. Николай Денков в края на разискванията по внесения от опозиционните партии вот на недоверие към кабинета. 

От искания вот на недоверие днес разбрахме четири неща:

Акад. Денков за вота на недоверие: Опозицията използва само пропаганда и лъжа

***


„Една голяма част от изказванията бяха направени, за да се качват после в социалните мрежи. Истината обаче е съвсем различна. Всички виждат, че се правят много усилия за модернизиране на армията. Искането за оставка е празно“.

Премиерът разкри какво е казал на Асен Василев и Бойко Борисов за бюджета, коментира ситуацията в СОС и дерогацията

***


Проф. д-р Гарабед Минасян: Проектобюджетът е добре балансиран и хармонизиран

***


Той не може да бъде вписан като адвокат две години според Закона за адвокатурата заради нарушение на етичните норми, предава бТВ.

ВАС: Иван Гешев е загубил качеството си на магистрат

***


Година след първата копка в София бе открит вече изграденият „Паметник на юристите - спасители на българските евреи“.

Откриха „Паметника на юристите - спасители на българските евреи“

***


Известният германски журналист и писател Хуберт Зайпел е получил стотици хиляди евро от Русия - като "спонсорски пари". Той не е разкрил това обстоятелство пред работодателите и издателите си.

Партньорът на Зайпел по договора официално е била фирма-пощенска кутия, наречена De Vere Worldwide Corporation. Тя е базирана на Британските Вирджински острови. Фирмата е част от корпоративната мрежа на руския олигарх и дългогодишен основен акционер в германския туристически концерн TUI Алексей Мордашов.

Известен журналист взел 600 000 евро да хвали Путин

***


"По време на специална операция, проведена в северната Харковска област, бяха унищожени един бронетранспортьор, две бронирани коли и шест леки автомобила на врага", добавиха от институцията.

"Вследствие на действията на нашите служители бяха разрушени и три укрития на въоръжените сили на противника", посочиха още от Граничната полиция.

Украински граничари превърнаха военна техника на агресорите в скрап

***


"Днес знамето на Украйна се вее над планина в Крим, а скоро ще го видим над всички административни сгради на полуострова, защото Крим е Украйна", уточниха от движението.

Издигнаха знамето на Украйна в Крим

***


Френски съд е издал вчера международна заповед за арест на сирийския президент Башар Асад, обвинен в съучастие в престъпления срещу човечеството заради предполагаемите химически атаки в Сирия през лятото на 2013 г., съобщиха днес ищците, цитирани от Франс прес.

Френски съд издаде заповед за арест на Башар Асад

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
793 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Хаха

2023.11.16 | 09:34

11
Оставка долен дърт лайнар бог да ви накажв вас долни кекемяни незабавна оставка

2023.11.15 | 20:50

10
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.15 | 19:53

9
Голям смях с ЕвроЕврейАтлантиците Аш-Кан-аССи. АШ е името СЕТ УБИЕЦА. КЕН е КАИН УБИЕЦА от земите на КАНААНЦИТЕ ИЗРАЕЛЦИТЕ. АССИ са ГЕРМАНИ от земите КАНААНСКИ. ВСЁ ЛАЙНО!

2023.11.15 | 19:51

8
днес четем , издигнаха знамето ва Виктория Орбан в Крим , унгарски

2023.11.15 | 19:48

7
пин-пон , пон-пин - всичките вече на лазерното вместо на DSL командване . тогава , какво полза от компютера на Борисов , постижението преди 8 години ? Остаряло ?

2023.11.15 | 19:44

6
Кой от Вас ще седи 4 мандата в събранието със общо 4 изказваинята ? Ама , въпрос е препоръчително , а не обяснително.

2023.11.15 | 19:41

5
с Пубайски денги към отчет при Баба Сухинда от Ню Юрка , Манхатан Бай , улица ПилешкиМлека 1.

2023.11.15 | 19:39

4
БГ капитал : АД Пиле -от-Млека със новарски позиции в графата трудно събираемите изобретения ! Пиле китайски , млека русски , счетоводно Пубайски .

2023.11.15 | 19:20

3
Сухиндолското Езеро : категорично обединине ! "трудно сравнимно боб" в история имало , но не при Нас . Баба Властасвличката във Вейсбук ! Заедно с Марк , попо , 10 долара месечно

2023.11.15 | 19:15

2
баба Влагалищица от селото Сухиндолското Езеро категорична : я "трудно сваримно боб" в история имало , но не при Нас .

Добави коментар

Водещи новини