Кемтрейлсърите искат да свалят пътнически самолети с ракети и да управляват чрез референдуми. Да, всичко е точно…

  • 15 ноември 2023 16:48

  • 2487
  • 0
Кемтрейлсърите искат да свалят пътнически самолети с ракети и да управляват чрез референдуми. Да, всичко е точно…
© Pixabay/Novini.bg

„Умните и красивите“ е обида в същата древна цивилизация, в която и да си завършил „Харвард“ е повод за подигравки и кодошене. 

На същото древно място, където се е зародила човешката цивилизация, чушкопекът и изразът „мàни го тоя интелигент!“

Последното – случило се по времето на соца (*соц – време, което, според проучванията, е най-великото и бозата е била шесстинки) – още държи влага в главите на чушкопеците. Ако имате поне един портрет на бай ви Тошо у вас и ви е трудно да следите изреченията поради голямото количество думи и пунктуация, ще обясня: под „последното“ да се разбира споменатият феномен думата „интелигент“ да се използва като обида.  

Та, на територията, известна с древната си цивилизованост и факта, че отдавна ползва „интелигент“ като обида, се раждат все нови и нови постижения на фантазията и все нови и нови полета за изследване от науката психология. 

Тук пръскаха с 5G, крадяха деца посредством стратегия и ги пращаха в Норвегия, сипваха гейщина във водата, крадоха ценности, копираха ДНК, чипираха с ваксини, тровеха с бойни комари, правеха клонинги… извинявам се – това, последното, е от украинските лаборатории. 

Да не забравяме, разбира се, и величината на мозъчното донорство: пръскането. 

Не кое да е пръскане, а пръскането с кемтрейлс. 

Това е начинът, по който Бил Гейтс и рептилите ни държат подчинени и болни. Не е мръсният въздух, плюскането на скапана храна, пушенето от невръстна детска възраст, пиенето на алкохол от още по-ранна детска възраст, както и лекарите, които са на нивото най-много на средно мотивирани самодейци. Не. Кемтрейлсът е. 

Който ни е изпратен от световната организация по заговорите, която много добре знае, че сме древна цивилизация и за тва иска да ни умòри. 

Как що? Що са завистливи гъз*ве. Що…

Важното е обаче, че обществеността не спи, а дори напротив – още от миналата година има приZZиви за действие от страна на патриотични съблюдвачи на справедливостта. 

Важно е, че това родолюбиво и патриотично противопоставяне на гнусните „интелигенти“ има своето представителство в парламента. Да, това е важно, защото такова представителство ражда, раждало е и ще ражда българско съпротивително геройство. 

Ето сега ще видите до какво води то. До нови върхове в подтика към свобода от интелигентския гнет и към призиви за въоръжено съпротивление (поне два ома…). 

За има-няма няколко години успяхме да стигнем от говорене по кабеларките и клипчета в YouTube до искане за парламентарна комисия, а след това за още една година стигнахме и до призивите за въоръжена борба. С тия темпове… Hasta la victoria siempre, другари! 

Искам да отбележим още нещо важно: фактът, че тези хора, готови да стрелят и свалят пътнически самолети, са също така готови да поемат и друга една тежка задача, а именно: да управляват държавата посреЦтвом референдуми, с които да ги питат за всяко важно решение. 

Виждате колко е стойностно това, защото – когато имаш такива политици, се ражда и тази смелост у хората. 

Важно е да има такива мозъци, важно е да са у парламента и е важно да има повече медии, които да им разпространяват теориите. 

Важно е за свободата. 

Не е лесно и ще става бавно, но упоритостта води до успехи, другари. 

Не се отчайвайте, защото ето – немалка част от представителите на свободата, борбата за справедливост и съпротива с империалистическите интелигенти, вече е успяла да се трудоустрои в политиката и правенето на закони. 

Защо утре да не сте и вие там? 

Казват, че кюфтетата в стола им били хубави и с аромат на „шесстинки“. 

______________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на

Александър Томов
2487 0

Водещи новини