Полицията във Варна засилва контрола върху тротинетките

  • 15 ноември 2023 14:51

  • 246
  • 1
Полицията във Варна засилва контрола върху тротинетките
© Novini.bg/ Canva

Ще бъде засилен контролът върху движението с индивидуални електрически превозни средства, съобщиха днес от пресцентъра на полицията във Варна.

За БТА от там уточниха, че има много сигнали и оплаквания от шофьори и граждани, затова ще бъде обръщано специално внимание дали водачите на тротинетки през нощта карат със светлоотразителни елементи по облеклото си.

Засилването на контрола върху тротинетките е част от кампанията „С безопасно пътно превозно средство през зимата“, която стартира днес и ще продължи до 24 ноември, допълниха от полицията. През този период ще бъдат увеличени проверките за движението на велосипеди по магистралните пътища.

Акцент ще бъдат гумите на колите, които през зимата трябва да са с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 милиметра. В населените места ще се следи и дали шофьорите спазват предимството на хората на пешеходни пътеки. 

Тийнейджъри се състезават с тротинетки на булевард във Варна

Последвайте канала на

Радина Лазарова
246 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.15 | 20:59

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини