Константин Трендафилов: Трябва да спрем да обвиняваме човека до нас и да погледнем себе си

  • 14 ноември 2023 15:00

  • 959
  • 1
Константин Трендафилов: Трябва да спрем да обвиняваме човека до нас и да погледнем себе си
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Поетът и писател Константин Трендафилов по-известен като Папи Ханс е отраснал без никакви пари и е бил потиснат дълги години. Това признание направи любимецът на тийнейджърките в предаването "На кафе" по "Нова".

"Аз самият съм бил потиснат човек. Често чувам от хора, че не знам какви са им проблемите. За себе си мога да кажа, че съм отраснал без никакви пари. - споделя Папи - Изработил съм си всичко сам и имах изключително стръмен път към това да се чувствам добре. Единствено мога да кажа, че съм човек, който спазва собствените си обещания и се труди много."

Поетът Иван Ланджев: Най-голямата победа на пропагандата е, че успя да представи невежеството за бунт

Папи Ханс даде и безплатен съвет на хората, които се оплакват от живота си. "Трябва да спрем да обвиняваме държавата, човека до нас и хората на пътя - казва изпълнителят на "Кекс". - Да погледнем себе си и да се запитаме дали щяхме да гласуваме за себе си ако бяхме политици. Стани такъв човек и съм сигурен, че успехът, самочувствието, усмивката и всичко останало ще дойдат. Ако искаш да се чувстваш добре, трябва да се потрудиш за това."

Последвайте канала на

Теодора Павлова
959 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 18:50

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини