Борис Бонев: Ще управляваме така, че да преодолеем разделенията между гражданите на София

  • 13 ноември 2023 11:54

  • 1456
  • 11
Борис Бонев: Ще управляваме така, че да преодолеем разделенията между гражданите на София
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Ще управляваме така, че да преодолеем разделенията между гражданите на София. Обещавам, че нищо добре направено няма да остане недооценено или ненадградено. Но и лошите ще бъдат показвани, ще бъдат спирани, ще бъдат преразглеждани и подобрявани. Това заяви Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, общински съветник от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демокатична България" ("Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и") в изказване пред Столичния общински съвет.

Нека не забравяме, че тук представляваме не само хората, които са гласували за нас, но и всички онези, които не гласуваха изобщо. А те, за съжаление, са мнозинство, каза Бонев. Според него те не са гласували, защото не вярват, че общинските съветници могат да ги представляват достойно и ефективно - да оправдаят очакванията им и да намерят решения за проблемите им. Трудно ми е да повярвам, че сред нас има колеги, които биха искали да затвърдят скептицизма и оттеглянето на гражданите от демокрацията и местното самоуправление, коментира Бонев. 

Васил Терзиев се закле като кмет на София

ДБ-ПП (Спаси София) в СОС сме решени да се водим от чувството ни за дълг към гражданите, от отговорността ни към София и от уважението към чуждата гледна точка, заяви Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси. Той призова СОС към повече дух на разбирателство. Изборният резултат както за кмет, така и за общински съветници и районни кметове, ясно показва, че София очаква нов модел на управление. Софиянци няма да приемат още от същото - те ни изпратиха тук с реформаторски мандат, каза Бонев. По тяхната воля в общинския съвет са изпратени седем политически формации, което предвещава едно нелесно управление. Ние обаче искаме да вярваме, че това многообразие ще донесе нови идеи и ще бъде принос към управлението на София, а не пречка, отбеляза Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

 

Според него смисълът на това многообразие е да имаме различен поглед върху проблемите, а не излишно да политиканстваме. Ние ще кажем истината на нашите съграждани. Очаква ни труден мандат и много препятствия по пътя ни - в следващите няколко месеца ще положим огромни усилия да стабилизираме града, неговите институции, системи и финанси, отбеляза Бонев. Той изрази опасение, че редица от най-важните проекти са пред риск да останат недовършени до края на годината и да загубим десетки милиони европейско финансиране. За други пък, между които е прословутата канализация, няма предвидени средства и ще трябва да намерим още над 50 млн. лв. Въпреки това, ще подкрепим всички работещи решения и проекти и ще надградим постигнатите добри резултати. Ние няма да бъдем тези, които ще ударят ръчната спирачка на София, както бяхме упреквани, каза Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1456 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
небръснат пИдИрунгел

2023.11.13 | 17:16

11
Няма ли да му каже на този небръснат мангал и пИдарАст, че мястото на измекярите и лакеите е под стълбището - те там живеят за да са на разположение на белите господари. В хола се разполагат само сахибите - извекярите, лакеите и слугите чистят, готвят, мият чиниите и к.е.н.е.ф.и.те.
Боби

2023.11.13 | 14:50

10
Боро-китката,веднага да ги съдиш тези за полова дискриминация към китките!!!Що не те избраха???Такъв убав пИдал си!!!
Scarface

2023.11.13 | 14:14

9
С разпрания г.ъ.з. ли?
..

2023.11.13 | 13:59

8
Сега трябва да спасяваме София от "спасителя" който ще я завлече на дъното !!!!
Иван

2023.11.13 | 13:36

7
Не става

2023.11.13 | 13:25

6
ТЪПАНАР, ЦИГАНИН ПЕДЕРУНГЕЛ
Гост

2023.11.13 | 12:35

1
И тоя се оказа гъ....,!

2023.11.13 | 13:01

5
Сега ли разбра??
Перо

2023.11.13 | 12:55

4
Перерас мазен червен, ще ви видим докъде ще я докарате

2023.11.13 | 12:35

3
glupav pe dal razdelenieto m u sofianci sa zaplatite i parite da ne bi da im razdadesh pari glupav bokluk.

2023.11.13 | 12:35

2
Е няма как да стане,повечето искат да останат нормални.

Добави коментар

Водещи новини