Димитър Манолов със "семпла прогноза": Пари за коледни добавки ще се намерят

  • 10 ноември 2023 08:32

  • 4731
  • 4
Димитър Манолов със "семпла прогноза": Пари за коледни добавки ще се намерят
©
Слушай новината Слушай новината

Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване, лидер на КТ "Подкрепа" коментира пред БНТ новите данъчни промени.

Той обясни, че в деня на балотажа са се появили нови неща, които първоначално не са присъствали в списъка, който е обсъждан.

Манолов разкри как той и неговият колега от КНСБ са били поканени на неформална среша от премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. По думите му, редно е дебат заради новите предложения да има в НСТС. "Драмата", по думите му, е именно такса "Сгради" и данък "Смет". Той напомни, че има логика да взимат пари от хората, които има инвестиционни имоти, но не и от тези, които имат един единствен покрив над главата.

Във връзка с това, че няма да има отпускане на средства за коледни надбавки на пенсионерите, Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване каза, че "семплата ми прогноза е, че ще бъдат намерени пари".

Асен Василев: Коледни добавки за пенсионерите няма да има

"Ние сме я играли тази игра", обясни той. 

Лидерът на КТ "Подкрепа" коментира още, че проблеми няма в министерствата, по-скоро те са в агенциите. "Проблемът в заплащането не е в това колко средства се отпускат", напомни той и  обясни, че е в начина на разпределение. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4731 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
60+

2023.11.10 | 11:30

4
Йес, ще ядем трюфели .

2023.11.10 | 10:05

3
КАТО ЦЯЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ СЪСТОИ ОТ СЪМПЪЛ МАЙНДС

2023.11.10 | 10:03

2
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

Добави коментар

Водещи новини