Кънчо Стойчев: Оставката на Карадайъ не е изненада

  • 08 ноември 2023 07:21

  • 2055
  • 2
Кънчо Стойчев: Оставката на Карадайъ не е изненада
©

„Оставката на председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, не е изненада“, заяви пред bTV социологът Кънчо Стойчев.

По думите му прави впечатление, че подобни оставки били при провал на изборите, но сега не бил такъв случая. Той посочи, че Делян Пеевски е обичан сред електората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

„Ако търсим мотиви за поисканата оставка, трябва да се сетим за особената чувствителност на Доган по отношение на председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с нашата южна съседка. Помним и предишния случай. Не бих се учудил и в този да става въпрос за подобно нещо. Пеевски е съвсем закономерно решение. Той е значително по-млад. Също така е ключов фактор в сглобката. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е партия на стратегията. Може да очакваме интересни събития“, каза Стойчев.

„Оставката на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, показва къде е властовият център на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ако някой си е мислел, че властта е споделена в тази партия, да му бъде ясно, че това не е така. По-скоро се делегира“, заяви политологът Любомир Стефанов.

„Карадайъ малко доброзорно си е подал оставката. Какви са причините той ще ни обясни. Ако не ни ги каже, ще клоним към това, че е изискана“, каза Стефанов.

По думите му Делян Пеевски е лицето на формацията и ще продължи да е така. Той посочи, че важните решения ги е обявявал Пеевски, а Карадайъ слязъл от ефира.

„Когато те свалят от поста председател, не оставаш в партията. Може би ще остане да е депутат“, посочи Стефанов пред bTV.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2055 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.08 | 09:26

2
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

2023.11.08 | 08:54

1
Карадайъ и Кючук да се скрият в английското послоство, за всеки случай.

Добави коментар

Водещи новини