Същите, които я подкрепят за кметица, подкрепят и това на снимките. Не знам колко по-ясно трябва да се обясни…

  • 03 ноември 2023 14:53

  • 6173
  • 0
Същите, които я подкрепят за кметица, подкрепят и това на снимките. Не знам колко по-ясно трябва да се обясни…
© Getty Images/Novini.bg

Не знам колко по-ясно трябва да се обясни: тези, които застанаха зад Григорова, които я подкрепиха, са същите, които подкрепят това на снимките. 

- Комунистическа партия на България;
- Българска комунистическа партия;
- Партия на българските комунисти;
- „Нова сила“;
- Русофили за възраждане на Отечеството;
- Атака;
- БСП. 

Кое не е ясно? Какво още ви трябва да знаете? Не знам колко по-ясно трябва да се обясни? Явно – с картинки трябва. Добре, ето – с картинки. Партиите и партийните интереси, които я издигат нагоре, са същите, които оправдават убийството на украински деца и казват, че при украинците няма цивилни жертви, а ако има – сами са си виновни, че Украйна „иска да води тази война“,  те защитават това на снимките. Погледнете снимките още веднъж. 

И пак има „демократи“, които ще идат да гласуват за нея, защото Терзиев не им харесва, защото дядо му и баща му… 

За него лично – нищо не можаха да намерят; кампанията му е адекватна; посланията – ясни и конкретни, ама виж… дядо му…

Добре. Григорова вече в прав текст заяви, че ще махне украинското знаме от общината. То стои там в знак на солидарност с избитите от русия и режима на путин. Тя ще го махне. 

После ще има да чакате разрешение за протест в защита на Украйна или срещу путин. За сметка на това колкото пъти копейките решат, толкова пъти ще им разрешават протести. Всеки ден, ако желаят. Срещу НАТО, срещу ЕС, срещу Еврото, срещу каквото си искат. 

Не знам и това колко по-ясно да се обясни? 

Че няма програма и план – също. Махане на сгради за чист въздух и ще правим училищата „елитни“ като ги ремонтираме…?????? Нови плочки и дограма прави училището елитно? 

За онези, които подкрепят това на снимките, които подкрепят путин и кремъл и си обичат диктатурите – те ще идат и ще си я подкрепят. То е ясно. И няма какво да им кажем. Ще ги плашим с отделяне от про-европейската линия? Ще ги плашим с прокрадване на руски интереси? Ще ги плашим с анти-украинско поведение? Ще ги плашим с пълзящ комунизъм?

Ще плашиш куче със салам?

Те са ясни, те ще си я подкрепят. 

Но „демократите“, които ще отидат да гласуват за нея…

На тях какво да им се обясни? Как по-ясно да им се каже? 

Ще гласуват, ще си я изберат напук, ще я гледат после как маха украинското знаме и нацупени ще скръстят ръце и ще заключат мъдро над чашата с ракия: 

ето! — ПП-ДБ са виновни, щото ни дадоха кандидат, дето не ни харесва. 

Ама, идете, гласувайте. То се е видяло, че не можеш да помогнеш на някой, който не иска да му се помага. Да се опариш на котлона е едно. Но след като си се опарил, да седнеш върху котлона… явно ти харесва. Изберете си я и заедно си правете руски вечери с песните на кобзон. 

Ама той на Терзиев дядо му, ама той баща му…!!!

Да, да, дядо му и баща му. Знаем. Но, ако са му помогнали на Терзиев парите на ДС да се изучи, то на Григорова тепърва ще видите ДС инвестициите за какви неща ще ѝ помагат. Ако на него са му помагали в миналото („ако“, не знам, правя предположение), то на нея тепърва ДС парите и агентурата ще ѝ помага. И да не стане кмет, пак ще ѝ помагат, защото е новият проект тип „Радев“ или бъдещата шефка на БСП (Нинова май се усети, че я готвят, ама късно…). 

Идете и съдействайте; после се поздравете какви „демократи“ сте и как сте го „набили“ на държавна сигурност, като сте гласували за Че Геваня. 

Вижте какво друго е „защитавала“ Григорова и си помислете дали и вашите интереси са ѝ толкова важни

___________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на

Александър Томов
6173 0

Водещи новини