Водещите новини! Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев. Ваня Григорова не се яви на дебата с Терзиев (и още…)

  • 02 ноември 2023 19:04

  • 1934
  • 5
Водещите новини! Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев. Ваня Григорова не се яви на дебата с Терзиев (и още…)
© Facebook/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 2 ноември   

 

Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев като демократичния избор срещу петата колона. Това написа във "Фейсбук" политологът Даниел Смилов. 

Малко след това Ваня Григорова отказа да назове Путин агресор и да се произнесе, чий е Крим. Тя е против и украинското знаме да бъде окачвано по сгради на общината като акт на солидарност.

Междувременно има избиратели, които се смятат за "десни", но се колебаят какво да правят или дори смятат да гласуват за Григорова", допълва той. 

Даниел Смилов: Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев като демократичния избор срещу петата колона

***


Кандидатът за кмет на МК „БСП за България“ Ваня Григорова не се яви на дебат с опонента си от ПП-ДБ Васил Терзиев. Причината – убеждението ѝ, че той е трябвало да се случи в обществените медии – днес по БНТ, а утре по Българското национално радио. 

Ваня Григорова не се яви на дебата с Терзиев, искала да се случи в обществените медии

***


„Факт е, че напоследък г-н Борисов често се шегува. Сериозните неща са, че ако не се направи реформа в службите, които с тяхното активно мероприятие успяха да откраднат вота на над 400 хиляди българи, наистина ще е трудно да се продължи напред“, добави Сабрутев. 

Сабрутев от ПП-ДБ за думите на Борисов за сглобката: Напоследък Борисов често се шегува

***


В много неподходящ момент – когато цялото общество е заето с други неща. Това уж щеше да е „прецедент“ и да обърне практиката за наказания – случаят беше с особена бруталност и садистична жестокост… и пак също, финансова глоба и нищо. 

„Според прокуратурата 37-годишният мъж проявил особена жестокост към куче, като в интервала между 23:45 часа на 23 октомври до 2:42 през нощта на следващия ден той удрял животното, като то получило рани и фрактури по краката. От държавното обвинение посочват, че деянието е извършено по особено мъчителен начин за животното и с особена жестокост. След направено изслушване на обвиняемия прокуратурата се произнесе, че има всички доказателства, че Захари Шулев е извършил престъплението, за което е обвинен, и изиска глоба в размер от 5000 лв.“ 

Срещу глоба от 3000 лева: Съдът освободи обвинения за побоя над кучето Мечо

***


Нарколаборатория в ж.к. „Чайка" разбиха при специализирана полицейска операция, която се провежда във Варна и областта. Акцията е за противодействие на купуване на гласове и превенция на конвенционалната престъпност, предаде БНР.

В акцията е задържана и 57-годишна жена, в чийто дом в с. Каменар са намерени и иззети 500 кутии цигари без бандерол и 30 литра ракия без акциз.

Полицейска операция във Варна, разбиха нарколаборатория в жк "Чайка"

***


Мъж загина, след като взриви бомба на гарата в сръбския град Чачак, на 140 км южно от Белград, съобщи белградската агенция Бета.

Мъжът, чиято самоличност все още не е установена, почина тази сутрин към девет часа, когато взриви бомба на гарата в Чачак, потвърдиха за агенция Бета в полицията в този град.

Мъж загина, след като взриви бомба

***


„Службата за сигурност на Украйна (ССУ) и Генералната прокуратура в Киев обявиха за разбиването на проруска секта", действала на територията на цяла Украйна.

„Ръководители и редови членове на "АллатРа", под прикритието на "създатели на хармонично общество", са прокарвали идеи на Кремъл. Така например, сектантите, които са използвали интернет и други ресурси, са пропагандирали идеята за образуване на голяма славянска държава под егидата на Москва. От "АллатРа" също са оправдавали пълномащабната руска агресия срещу Република Украйна", заявиха представители на институциите.

Разбиха проруска секта, оправдавала агресията на Москва срещу Украйна

***


Руските сили вероятно се подготвят за преминаване към фронтални атаки, водени от пехотата, за да компенсират големите материални загуби в Авдеевка през октомври, заяви американският мозъчен тръст Институт за изследване на войната, цитиран от Укринформ.

Институтът за изследване на войната: Руските войски се подготвят за нова вълна от нападения срещу Авдеевка

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1934 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.03 | 07:07

5
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------>> mub.me/medik

2023.11.03 | 01:06

4
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw
Jadnoto

2023.11.03 | 00:04

3
Shtom horata ot neiniq etnos kato ivan kostov ne q podkrepqt smetni
Коко

2023.11.02 | 23:49

2
Костов, долен продажник и мангал!!!

Добави коментар

Водещи новини