Две години по-късно: Отварят за движение ремонтираната ул. "Даме Груев" в Пловдив

  • 02 ноември 2023 14:58

  • 1243
  • 1
Две години по-късно: Отварят за движение ремонтираната ул. "Даме Груев" в Пловдив
© Община Пловдив
Слушай новината Слушай новината

Улица „Даме Груев“ ще бъде отворена за движение от утре. Това стана ясно след инспекция, която кметът Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на направи днес на последния участък от трасето – близо до Кукленския транспортен възел.

Димитров бе със своя заместник по строителство Пламен Райчев и двамата на място се убедиха, че пътното платно е напълно завършено и готово да поеме трафика.

„Тази вечер трябва да се махнат загражденията от съседните преки, както и тези, които ограничават движението по „Даме Груев“. Това означава, че от утре улицата ще може да се използва пълноценно. Довършителните дейности по тротоарите могат да се извършват и при пуснато движение, без да се пречи на шофьорите. Хората се измъчиха с този проточил се ремонт, но улицата вече е напълно готова и я пускаме“, заяви при огледа кметът Димитров.

Веднага след инспекцията на „Даме Груев“ Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и Пламен Райчев посетиха и пробива „Модър-Царевец“.

Куриоз: Асфалтираха пътен знак в ремонтирана улица в Пловдив

Изпълнителите на обекта вече работят от северната страна на пробива и най-късно до края на годината връзката между районите „Западен“ и „Южен“ може да бъде отворена за движение.

„Оставят броени метри за полагане на водопровода от страна на изпълнителите на дейностите за Южния обходен колектор и веднага след като те приключат своята работа, ще бъде поставен и асфалтът на пробива. Трасето под жп линията вече е готово, част от асфалта е положен вече и от северната страна. „Виждаме, че става едно красиво и най-важното – практично съоръжение, което ще се ползва дълго в годините напред“, заяви доволен Райчев, след като двамата със Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на лично преминаха по целия участък.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1243 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 16:58

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини