Морето зарежда с невероятна емоция

  • 31 октомври 2023 10:11

  • 901
  • 1
Морето зарежда с невероятна емоция
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Морето ме зарежда с невероятна емоция. Гледаш го и не вярваш, че навсякъде около бреговете му има живот, дори там - отвъд хоризонта. Това заяви за БТА Радостина Ценова от Регионалния офис на Българската фондация „Биоразнообразие“ (БФБ) в Бургас.

По случай отбелязването на Международния ден на Черно море природозащитникът сподели, че са нужни още усилия за опазването на водния басейн, излаз към който имат няколко държави.

Международният ден на Черно море е обявен на 31 октомври 1996 г. в Истанбул, Турция, по време на срещата на министрите на околната среда на България, Грузия, Румъния, Русия, Турция и Украйна. Целта е да се повиши осведомеността на международната общност за необходимостта от регионално сътрудничество за опазването на Черно море, информира отдел "Справочна" на БТА. 

До месец подписваме меморандума с Турция и Румъния за разминиране на Черно море

Последвайте канала на

Десислава Станева
901 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.31 | 12:46

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини