Стартира първият професионален подкаст за потребителски права

  • 30 октомври 2023 12:17

  • 649
  • 1
Стартира първият професионален подкаст за потребителски права
©
Слушай новината Слушай новината

"Ние, потребителите" с подкаст за експертни коментари, анализи и съвети в областта на потребителската защита.

Той е най-новата инициатива на вече познатия некомерсиален проект. Той има за цел да разшири обхвата му, да предостави по-лесно достъпна и поднесена в достъпна форма информация в областта на потребителското право и защитата на едни от най-важните и ежедневно отстоявани от самите граждани - потребителските. 

Подкастът ще подпомага обмена на знания по потребителски въпроси, насърчаването на хората да отстояват правата си, ще обяснява новините за развитието на потребителското законодателство по достъпен и любопитен начин, под формата на диалог с различни събеседници.   

Гости в подкаст епизодите ще бъдат утвърдени експерти в областта на правото, психолози, маркетингови специалисти, рекламисти, журналисти с опит по бизнес и потребителски теми, специалисти в различни сфери с допирни точки с потребителската защита, потребители с поучителни лични истории ще са ценни герои във видеата. 

Потребителите трябва да получат по-здрави и по-лесни за ремонт стоки

Последвайте канала на

Десислава Станева
649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.30 | 19:54

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини