А сега от ЛГБТ “Действие“ ще се извинят ли на Милена задето й скъсаха нервите?

  • 11 октомври 2023 16:58

  • 3784
  • 0
А сега от ЛГБТ “Действие“  ще се извинят ли на Милена задето й скъсаха нервите?
© фейсбук

Понякога с решенията си българските съдии връщат вярата ни във възможността между правото и справедливостта да има знак за равенство. Такъв е случаят с огласеното днес решение на ВАС, че рокаджийката-бунтарка Милена Славова не е дискриминирала гей общността у нас. Дали обаче от ЛГБТ „Действие” ще се извинят на певицата, която изпя „Неам нерви” задето й скъсаха нервите и над 1 година я разкарваха из съдебните зали и комисии като тази за защита от дискриминацията?

„Неам нерви” за лицемерие и позьорства!

Не очаквам чак такава доблест, но не е зле и да подсетим въпросните организации, които инак парадират под път и над път за човешки права, морал и прочее етични норми.

Ето им сега сгоден случай да докажат, че тези понятия не са кухи фрази и лозунги за тях.

Върховният административен съд отмени като неправилно решение на Административен съд София-град по административно дело 6188 от 2022 г., с което е отменено решение на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) от 10.06.2022 г. във връзка с жалба, подадена срещу Милена Славова от две физически лица и Младежката ЛГБТ организация “Действие“. Това съобщиха от пресцентъра на Върховния административен съд. 

Припомням, че повод за гнева на въпросните гейове преди повече от година време стана коментар на Милена на личната й страница във фейсбук заради една снимка, публикувана в мрежата, на която се вижда

манифестиращ представител на общността със забито в задните части българското знаме?!

Милена тогава написа: „Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си“.

Добре е, че решението на ВАС не подлежи на обжалване. Още по-добре ще стане и ако гейовете, които й причиняваха морални и материални неудобства месеци наред, й поднесат своите извинения.

Ама надали!

 

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Novini.bg

Последвайте канала на

Аделина Делийска
3784 0

Свързани новини

Водещи новини