Братът на барикадиралия се в София мъж: Не е опасен

  • 26 септември 2023 21:19

  • 2307
  • 2
Братът на барикадиралия се в София мъж: Не е опасен
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

„Преди да дойдем тук, питахме да плащаме наем, общината казаха, че покривът бил много зле, падал и не можел да се живее тук, а сега казват, че настаняват някакви, приют ли ще правят. Цялата работа е да ни изгонят. Брат ми се отказа от живота. Вкарали го в лудница, не е опасен“, заяви пред БТВ Алексей - брат на барикадиралия се Георги. 

Алексей каза, че той и брат му Георги са от село Айдемир, но дошли да живеят в общинското жилище в столичния кв. „Слатина“.

„Фирмата го излъга, че уж му търсели квартира. Той взимаше 24 часа, всеки ден на работа. Аз нямам лична карта над 10 години, никой не ми дава. Как да започна работа и да взема квартира?  Каквато работа има, работим. Всичко можем. Сега ще видим какво ще стане “, каза още Алексей. 

Мъж се барикадира и заплаши да се самозапали в София

По-рано през деня Георги, който заедно с брат му Алексей се е самонастанил в общинско жилище, се барикадира в София. Той се заля с бензин и заплаши, че има пистолет. Районът беше отцепен. 

На място пристигнаха спецполицаи и снайперисти. В продължение на няколко часа те се опитваха да убедят мъжа да се предаде. Той беше неутрализиран с електрошок и арестуван.

В момента изведеният мъж се намира в психиатрична клиника заради влошеното му състояние. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2307 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.27 | 00:24

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Lissa

2023.09.27 | 01:10

2
Bienvenue sur le meilleur site de rencontres sexe - - - Meetme.pw

Добави коментар

Водещи новини