Фиксацията на Хаджията към Кирил Петков не изглежда здравословна, живее му в главата безплатно

  • 25 септември 2023 16:39

  • 3855
  • 0
Фиксацията на Хаджията към Кирил Петков не изглежда здравословна, живее му в главата безплатно
© Булфото (архив)/Novini.bg

Фиксацията на Хаджията не ми изглежда много здравословна, ако седнем да броим колко пъти – както си говори – се отплесва и започва за Кирил Петков (и то в какъв контекст и на какво го обръща!), ще се окаже, че Петков май му живее в главата без да плаща наем, както се казва. 

И аз едно време така се бях фиксирал, но впоследствие тя се омъжи за друг и ми се наложи да я преживея. Дано и в този случай имаме такова позитивно развитие. 

Wikipedia: „Фиксацията е термин от психоанализата, дефиниран от Зигмунд Фройд през 1905 г., за да обозначи упоритостта на анахронични сексуални особености. Фройд нарича „фиксация на влечение“ факта, че влечението се забавя на определена фаза от психосексуалното развитие“.

А защо, както си говори за К. Петков и ПП… някак си го обръща все на сексуални намеци, не мога и да предполагам дори. Страх ме е да си я представя тая фантазия.

Цитат: Когато Борисов и Пеевски обършат един шамар на общата си нежна половинка Кирил Петков, той ще може да ги съди за домашно насилие“. Мхм, представи си какво му е в главата. 

Преди няколко месеца каза, че любовта между Миро и Киро била на ниво, което той (Тошко), като мъж не разбирал. Намекът е повече от ясен, а науката още от 1905 г. е казала на какво се дължи подобно поведение. 

Ето и видеото:

 

Преди няколко месеца Хаджията нарече ПП-ДБ „палава булка“ – пак е ясен намекът. В тази си „парламентарна реч“, пълна с „уважение“ към институцията и към нас – народът, който го гледа и слуша от най-високата трибуна, нетолкова високият заговори за „отпращяване с двеста откъм дупарата“. Благодарим за уважението към държавата, към най-високата ѝ трибуна и към нас. Някои искаха шоу с мръсни вицове в парламента, изпратиха си разказвачите на мръсни вицове в парламента, другите като ходихте за гъби в деня на изборите – сега ще ги търпите. 

Ето го и това видео:

 

Ето и едно видео от вчера, в което той много добре не си спомня колко са били там изгонените, едни 30 бройки изгонени му се губят, но е СИГУРЕН в другата бройка – че имало данни само за 15.

Добре поне, че за едната бройка изглежда сигурен. Това забравих, онова не си спомням, там как беше, за това не съм сигурен, онова не съм, ама чакайте да ви кажа…

 

И пак Киро, Киро, Киро, Киро. 

И се заговори за руски служби и руската църква. Значи – докато фиксацията на един политик към друг си остане негова си работа, можем да се подсмихваме, лошо няма, знаем си ги какви са. Но когато изведнъж се изхвърли към намеци и защита на агентурата на една чужда държава, която ни е обявила за неприятелска…

… тогава положението вече става лошо. 

Падналият дрон, ако помните – още преди да бъде ясно каквото и да било за него и около него, Тошката заяви, че най-вероятно си е украински. С което сигурно не е знаел, че налива масло в огъня, нали? Случайно не е знаел как копейките само това чакат, за да скочат срещу всичко, свързано с Украйна. Сигурно и никога не е предполагал, че изказването на един политик може да увлече тълпата, нали? Започва да се усеща вече фиксация и по всё русское. Намеците, подмятанията, защитата на руските шпиони, сега и шпионите от църквата с намеци се бранят, ясна е работата. 

Сигурно и случайно използва думите: „… защото ако беше руски, Тагарев щеше да е върху дрона, с дрона и т.н. Най-вероятно дронът е украински и затова го взривиха“.

Ние доматите с колците ги ядеме, не се сещаме кой защитава терористите от путинленд и изобщо не се сещаме кой е на тайна хранилка на руснята. Интересно, че и в това си изказване заговори за „върху дрона, с дрона“. Явно не можем да заобиколим нуждата от сексуални намеци. 

Аз съм чувал, че хората, които го правят, не говорят, а хората, които не го правят, много говорят. 

Не искам да казвам „високо ниво на незадоволеност от живота“, защото не съм психолог и не разбирам. 

Помните и песента за Лена, която цялата си беше сексуален намек за растеж в кариерата. 

Спомням си едно време, като пубери, само за секс и женски атрибути си говорехме, всеки разговор в това избиваше. Ама още не бяхме виждали на живо. 

Ако сте забелязали, то си е логично – едните, дето само за секс говорят, са пуберите, дето не им пускат, другите са дъртите, дето вече не могат. Тук – за кой в коя група попада – не ми се иска да разсъждавам въобще. 
_________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на

Александър Томов
3855 0

Свързани новини

Водещи новини