Безплатни тренировки в парка за децата на р-н Илинден

  • 23 септември 2023 14:53

  • 1240
  • 1
Безплатни тренировки в парка за децата на р-н Илинден
© Facebook

Безплатни тренировки в парка за децата на Район Илинден Столична община, съобщи Иван Божилов, кмет на район "Илинден".

Безплатни тренировки в парка за децата на Район Илинден в Столична община! За това се договорихме днес с Българската асоциация на Североатлантическите спортове, като инициативата е част от кампанията ни “Спорт срещу агресията”! Патрон на събитието са олимпийската ни медалистка Стойка Кръстева и треньорът й Борислав Георгиев! 

Лакрос, диск-голф, ръгби, крикет и още много спортове ще могат да играят в Западен парк ученици и техните родители! Днес десетки деца взеха участие в демонстрациите, които представители на федерациите направиха за тях. 

Председателят на Столичен общински съвет г-н Георги Валентинов Георгиев поздрави участниците в инициативата и обеща на асоциациите съдействие при развитието на споровете им в София. А председателят на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в СОС г-жа Татяна Георгиева съобщи, че реновирането на спортните площадки в “Илинден” ще продължи! 

След добрите новини за малки и големи, с гостите ни в Западен Парк, София също ще включихме в тренировките:)

Радина Лазарова
1240 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.23 | 15:44

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини