Интензивен трафик по граничните пунктове с Румъния

  • 23 септември 2023 12:25

  • 824
  • 1
Интензивен трафик по граничните пунктове с Румъния
© Pexels
Слушай новината Слушай новината

Интензивен е трафикът по гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния за товарни автомобили, съобщават от Главна дирекция "Гранична полиция".

Информацията е към 06:00 ч. тази сутрин. Трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", ГКПП "Дуранкулак", ГКПП "Кардам", ГКПП "Оряхово" за товарни автомобили на изход .

Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/ "Липница" и "Крушари"/ "Добромир" се осъществява съгласно договореното работно време от 08:00 ч. до 20:00 ч.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Граничните проверки на ГКПП "Калотина" се извършват на осем работни места за влизащи леки коли и на пет работни места за излизащи леки коли. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението. През празничните дни временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване. За да избегнат интензивния трафик, пътуващите могат да използват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: ГКПП "Брегово", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Стрезимировци", ГКПП "Олтоманци".

Интензивен е трафикът на един от граничните пунктове с Румъния

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Препоръчва се на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да използват за преминаване освен ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - ГКПП "Илинден", ГКПП "Златоград", ГКПП "Ивайловград" и ГКПП "Капитан Петко войвода". През гранични пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония, както и на границата с Турция, трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
824 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.23 | 15:45

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини