Кметът на "Лозенец": След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага на реновираната сграда на 107 ОУ

  • 15 септември 2023 14:12

  • 805
  • 0
Кметът на "Лозенец": След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага на реновираната сграда на 107 ОУ
© Фейсбук

След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага на реновираната сграда на 107 ОУ. На добър час на всички тях, написа Константин Павлов, кмет на район "Лозенец".

С г-жа Ваня Кастрева бяхме гости и на това тържествено откриване в Лозенец. Този път заедно с министъра на образованието п​​роф. Галин Цоков, който приветства учениците и разгледа обновеното училище. Благодарим на директора на 107 ОУ Данко Калапиш за поканата.

Когато в първия ден на лятото започнахме ремонтните дейности обещахме на екипа на училището и на училищното настоятелство, че работите ще приключат в рамките на лятната ваканция. И ето, обещаното е изпълнено.

Средствата за ремонта бяха осигурени още миналата година, за което благодаря на СОС и Столична община и въпреки пречките, които резкият скок на цените на строителните материали ни създаде, в крайна сметка проектът се реализира и то качествено и в срок.

107 ОУ е първото училище в района с топлоизолирана фасада. Очакванията на всички ни са да не остава последното, а напротив - инерцията във финансирането на ремонтите в район Лозенец да не се загуби, а скоростта тепърва да расте.

Кметът на р-н "Люлин": С нова спортна площадка днес открихме учебната година в 40. СУ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
805 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини