София: Промени в движението по бул. „Владимир Вазов“

  • 30 август 2023 06:26

  • 1499
  • 1
София: Промени в движението по бул. „Владимир Вазов“
©

От 30 август до 2 октомври се променя движението по южното платно на бул. „Владимир Вазов“, съобщиха от пресцентъра на Столична община (СО). Това се налага във връзка със строителството на метростанция 3 между ул. „Милен Цветков" и ул. „Витиня".

Забранява се влизането на пътни превозни средства между ул. „Милен Цветков" и ул. „Витиня". Движението ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Владимир Вазов" в посочения участък.

Тролеи 1 и 3 и автобуси с номера 78 и 100 в посока изход от София ще се движат в северното пътно платно на бул. „Владимир Вазов" в участъка от ул. „Милен Цветков" до ул. „Витиня". Там ще бъде разкрита и временна спирка преди ул. „Милен Цветков. Спирка с код 1615 „Стадион Георги Аспарухов" се закрива.

На 22 септември пропадна част от платното на бул. "Владимир Вазов" заради кухина под кабелен колектор в близост до трасето на изграждащия се тунел на метрото. На 23 септември зам.-кметът на София в направление „Обществено строителство“ инж. Ангел Джоргов заяви, че ако се налага южното платно на булеварда да остане по-дълго затворено и ще бъде направена реорганизация на движението. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1499 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рапунцел

2023.08.30 | 09:35

1
Радина, всичко си объркала. От снимката до месеците.

Добави коментар

Водещи новини