GPS погоди жесток номер на шофьорка край Смолян

  • 23 август 2023 15:14

  • 4669
  • 0
GPS погоди жесток номер на шофьорка край Смолян
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

64-годишна жена беше открита невредима, след като пет екипа я издирваха в района на смолянското село Киселчово. Жената е подала сигнал вчера, около 20.30 часа, на тел. 112 че се е изгубила в гориста местност.

64-годишната жителка на  с. Долна бела речка, община Вършец, обл. Монтана, тръгнала на гости в Киселчово, но навигацията я насочила към стар горски път. Лекият ѝ автомобил „Форд Пума“ аварирал и тя продължила пътя си пеша в посока към селото, но не могла да се ориентира къде точно се намира, съобщиха от полицията в Смолян.

Издирват 25-годишна жена от Бургас

Незабавно след получаване на сигнала същата е обявена за местно издирване и са сформирани  пет екипа от служители на РУ и ОДМВР-Смолян, РСПБЗН и РДГП. Издирването е организирано в три посоки – от с. Могилица в посока с. Киселчово, от гр. Смолян в посока с.Киселчово и от гр. Смолян в посока с. Мугла, където има отклонение за с. Киселчово, съобщава "Марица".

Около 03:00 часа 64-годишната жена е намерена на седем километра от автомобила, в посока от пътя за с. Мугла към с. Киселчово.

Тя е в добро общо състояние и невредима, като ѝ е извършен и медицински преглед. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини