На страната на ковид, путин и домашното насилие – хората, които класираха Живков преди хан Аспарух

  • 09 август 2023 16:04

  • 2457
  • 0
На страната на ковид, путин и домашното насилие – хората, които класираха Живков преди хан Аспарух
© Wikimedia/Novini.bg

Само да обобщим: по време на ковида бяха на страната на ковида, споделяха Мангъров и викаха „грипчето“ е измама или е правено в американски лаборатории, или и двете едновременно. И накрая – понеже не прескачаха трупове по улиците, заявиха, че здравните власти и медиите им дължали извинение. 

По време на войната на путин с Украйна са на страната на путин и смятат, че НАТО (от което сме част и ние) го е принудило да воюва. А, да – има и открити лаборатории за ковид в Украйна. 

По време на войната с домашното насилие са на страната на домашното насилие, наричат жертвие „к**ви“ и смятат, че случаят с Дебора е фалшификат, тя е лъжкиня и джендърите са ѝ платили. 

И накрая тези викат, че трябвало ТЕ да управляват посредством референдум и да ги питат ТЯХ за всичко – от еврото, през вътрешната, та чак до външната политика, нищо, че Еврозона и Шенген за тях са едно…

Разбира се, плачат за диктатура и казват, че при бай Тошо им било най-добре,

но все пак плачат за референдум, защото трябвало да се пита народа. С тази си мъдра мисъл те се опитват да добутат до власт партии, които им обещават руский мир и вземат ли властта наистина, и върнат ли времената, за които референдумаджиите мечтаят, никой никога повече няма да ги пита за нищо, а пък ако все пак се изтърват да имат мнение, ще ги пратят в любимото Белене. 

Значи хем искат властта, при която нямат право на мнение, хем – за да се докопат до нея – много държат да си кажат мнението на референдуми. 

Носталгия по соца: 1/3 от българите искат пак при Тато, харесван е повече от Аспарух и княз Борис I

Пак трябва да обобщя, защото не ми се вярва това да е истина, не може да е истина, имам чувството, че живея в някаква антиутопична пародия: искат референдуми, защото искат да им се чува гласа, а с гласа си водят партиите, които да ги натикат в лагера, където да нямат право на глас; по време на ковида бяха на страната на ковида, по време на войната на путин с Украйна са на страната на путин, по време на войната с домашното насилие са на страната на домашното насилие. 

Пазят монумента на окупационната червена армия, в чийто крака вече поколения наред българчета растат, и викат, че трябвало да го пазим, щото е „част от историята ни“. То и турското робство е „част от историята ни“, кога ще строят паметника на султан Баязид? Ама те съветските войни, дето умрели в България… Кои? Препилите с метил ли? Щото други загинали съветски войници тук няма. Тук и бойни действия няма, а предатели пратили армията ни да се бие с немците, докато руската окупационна войска влиза като на парад тук. Така са безчинствали, че на Гошо Тарабата се наложило да пише молби до Сталин да ги спре, че започнали да убиват и изнасилват дори в къщите на комунисти, взели архивите и златото ни и си отишли, оставяйки марионетно правителство зад себе си. 

Сега се опитват да опорочат един от най-светлите символи в историята на човечеството и борбата му за свобода – българското: „Свобода или смърт“. Викат „Свобода или смърт“, татуират си го, а после ходят да защитават паметника на поробителя. 

Използваха и знамето ни, за да насъскат българи срещу българи –

на нескопосания пилон, за който все още някои имаме съмнения, че са отклонявани средства през „даренията“ от държавните фирми. Като казахме, че не сме съгласни на тая централно-азиатска, съветска показност, врякнаха, че – видиш ли – ние не сме били обичали знамето на България. Винаги отклоняват центъра на дискусията, както им е изгодно и най-удобно да кряскат. И, докато викаха, че ние не сме били обичали знамето на България, го намачкаха на топка и го метнаха на пода в църквата – за освещаване, видиш ли… На топка, на пода… Ама ние не сме били обичали знамето! 

Според мен, това е някакъв съвсем отделен клон на психологията (или психиатрията). Каквото им се каже, те задължително застават наопаки, за да се чувстват умни. От поколения са наопаки на света – сегашните, дето са на страната на ковид, путин и домашното насилие, са наследници на ония, дето бяха на страната на СССР по време на Студената война и на Германия – в две световни войни. И винаги сменят лагера в най-„подходящия“ момент. Когато Германия губи ВСВ, сменят лагера в последния момент, колкото да не могат да вземат нищо по плана Маршал и да се заробят за десетилетия напред под ботуша на диктатурата. Като свърши Студената война, вместо да тръгнат по пътя на Полша и Чехия, първите свободни избори ги спечели БСП и copy/paste-наха руската мафиотска структура: КГБ—мафия—политика (тук, ДС—мафия—политика). 

Любомир Стефанов: Да сложиш Тодор Живков преди Аспарух и след Вазов, сигнализира за колосален проблем

А в последното изследване на Националния център за парламентарни изследвания стана ясно, че българите обичат бай Тошо повече от всички будители от Възраждането, взети заедно…

… всички будители от Възраждането, взети заедно…

Цитат: „Тодор Живков е определен за личността с най-голям принос от 6% от запитаните, СЛЕД НЕГО СЕ НАРЕЖДАТ ХАНОВЕ, ЦАРЕ, КАКТО И ВСИЧКИ БУДИТЕЛИ ПРЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕТО“.

Живков е също така и ПРЕД хан Аспарух. 

Човекът, който е искал да прекрати съществуването на България и да я направи част от чужда държава (16-а република на СССР), е класиран преди човекът, който е създал България. 

Но иначе са патриоти…
___________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията и на Novini.bg като цяло.

 

Последвайте канала на

Александър Томов
2457 0

Свързани новини

Водещи новини