Водещите новини! Радев сезира КС заради спирането на концесията на „Росенец“. Осъдиха лидера на „Възраждане“ за клевета на журналист (и още…)

  • 04 август 2023 13:24

  • 702
  • 1
Водещите новини! Радев сезира КС заради спирането на концесията на „Росенец“. Осъдиха лидера на „Възраждане“ за клевета на журналист (и още…)
© Булфото (архив)/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 4 август   

 

Президентът Румен Радев сезира Конституционния съд за прекратяването на концесията на терминал „Росенец". Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Радев сезира КС заради спирането на концесията на „Росенец“

***

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е осъден да плати 5000 лв. обезщетение на репортера Васил Иванов, тъй като през май 2020 г. е публикувал във Фейсбук профила си обидни и клеветнически твърдения за него. Това се вижда от решение на Софийския градски съд, пише в.Сега.

Осъдиха лидера на "Възраждане" за клевета на журналист

***

45-годишна жена от София е пребита от мъжа, с когото живее и негов съсед. Случаят е от 24 юни и приключва фатално. Жената е починала в болницата без да дойде в съзнание. Връзката между насилника и жертвата е започнала след запознанство в социалните мрежи и е продължила само около два месеца.

45-годишна жена е пребита до смърт с бокс. Дъщеря ѝ: Той каза, че ѝ е ударил само един шамар

***

Домашно насилие завърши с убийство: Малтретираната е провесвана от 7-ия етаж, бита с тръба и рязана с нож

***

Ужасът продължава: Жена е в Спешното отделение на врачанска болница след побой

***

В своя позиция от "Куадрант Бевъриджис" АД, официалната компания на продуктите на "Пепси" за България, съобщават, че са предприели всички мерки за прекратяване на сътрудничеството с изпълнителя Йонислав Йотов - Тото.

Топ световна компания изрита Тото след скандала с Тити Папазов

***

С четири нови обвинения се сдоби Георги, обезобразил 18-годишното момиче от Стара Загора

***

Отказ да стане компаньонка в страната, а след година - в Нидерландия или Белгия, стоял зад зверството върху 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Тази зловеща версия разпространяват от уста на уста заралии, познати и на девойката, и на садиста, упражнил насилието върху нея - Георги Николаев.

Заралии: Дебора била накълцана заради отказ да стане компаньонка

***

Само с една рота от 100 бойци и 4-ма командири участва България в усилването на отбраната на източния фланг на НАТО срещу евентуално нападение от страна на Русия.

България дава само 100 войници, за да се пази НАТО от Русия

***

Съветникът на държавния глава на Крим Олег Крючков съобщи за задействането на системите за противовъздушна отбрана в няколко района на полуострова, съобщи ТАСС.

Въздушна тревога в Крим

***

Русия вече е изстреляла най-малко 1961 нападателни дрона "Шахед" срещу Украйна, по-голямата част от които са били свалени, заяви вчера в традиционното си вечерно обръщение украинският президент Володимир Зеленски, предаде БТА, цитирайки украинската новинарска агенция Укринформ. 

Зеленски: Русия е изстреляла най-малко 1961 дрона "Шахед" срещу Украйна

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
702 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
кириленко

2023.08.04 | 14:41

1
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.....

Добави коментар

Водещи новини