Разкопана от месеци улица създава неудобства на живеещите в софийски квартал

  • 04 август 2023 07:36

  • 529
  • 1
Разкопана от месеци улица създава неудобства на живеещите в софийски квартал
© Нова тв

Разкопана за ремонт улица от месеци създава неудобства за живеещите и работещите в района. Потърпевшите твърдят, че са лишени от нормален достъп до домовете си и работните си места. Жертва са и на контузии. „Разкопаният пейзаж” е в столичния район ”Лозенец”.

„Състоянието на улиците в района е трагично. През април всички живеещи в квартала бяхме помолени да не паркираме наоколо, защото предстои подмяна на тротоарните плочки. Това беше преди Великден.

От време на време идва фирма, която изравя плочките, натрупва ги отстрани и след това изчезва. След това идва друга фирма, която повтаря процедурата”, разказа една от потърпевшите пред Нова тв.

По думите ѝ заради изкопите има ежедневни затруднения с достъпа. „Работим с бременни жени, за които е трудно да прескачат рововете по улицата.Имаме мъже спортисти в екипа, за които това също понякога е предизвикателство”, подчерта тя.

Започва ремонт на централна улица в Перник

Хората споделиха, че за да зарият част от дупките, са си закупили чакъл.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
529 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
стига сте ривали

2023.08.04 | 09:47

1
елате във Варна да видите какво е при Гербаджийски кмет - улици няма, прах, лайна в морето и зигания навсякъде... Кмета дава да се копае и стори навсякъде - такъв дашен е, че дори Максуда стана по-чиста от Варна...

Добави коментар

Водещи новини