Служител на “Мини Марица - изток”: Аз пък защитавам пича! Всяка лигла трябва да си знае гьола

  • 29 юли 2023 20:26

  • 14325
  • 0
Служител на “Мини Марица - изток”: Аз пък защитавам пича! Всяка лигла трябва да си знае гьола
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Изпълнителният директор на “Мини Марица - изток” ЕАД инж. Илза Чинкова публикува личната си позицията, в която осъжда мнението на служителя в дружеството - Виктор Костов, който по-рано днес защити насилника от Стара Загора - Георги Господинов.

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтенни работници и служители в “Мини Марица - изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И отново, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен шев, направен на живо същество, причинен от ръката на някакво човешко недоразумение, наречено от теб "силен пол" е прекалено много и недопустимо за времето и обществото, в което живеем", написа инж. Илза Чинкова.

Георги Николаев за момичето, което обезобрази: Тя е една наркоманка, която ревнува

Виктор Костов написа в свой пост по рано днес: "Аз пък защитавам пича! Всяка лигла трябва да си знае гьола и като шава напред-назад ще яде мамуля! Евала брат показвай кой е силният пол. А всички, които имат нещо против Гошката - да ми пишат на лично - ке ви убием от бой бате. 400 шева ще ви се сторят малко. Мърши".

Ръководството на "Мини Марица-изток" ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник "Трояново-север" Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства.

"Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посегателство върху тях е недопустимо!", пише в позицията на ръководството.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14325 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини