Кой има изгода от слаба и зависима прокуратура!?

  • 26 юли 2023 13:53

  • 794
  • 0
Кой има изгода от слаба и зависима прокуратура!?
© pixabay

Не знам кой има интерес да съсипва имиджа на прокуратурата до дупка, но със сигурност няма да е много читава подобна цел. Организират акции срещу прокурори или самите обвинители, или засегнати от тяхната работа лобисти. Кой има изгода от една слаба, зависима от политиците прокуратура! И кой ще следи за спазването на законността, ако не тази правна институция?

Днес четем за поредна сценка, този път срещу апелативния прокурор във Варна Владимир Чавдаров, който бил известен с близостта си до бившия обвинител №1 Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Преди това пък предишният зам.главен прокурор скочи срещу началника си – Главния прокурор. И така

стартира един сапунен сериал, в който има повече интриги, клюки и доноси от тези в който и да е турски сериал, примерно.

Не знам с какви думи ясни и прости може да се разказва това на драгите данъкоплатци, които издържат институцията на държавното обвинение. Нормалният човешки разум не предполага, че в подобни ведомства биват назначавани кадри, податливи на корупция, кражби и измами. Редно е подобни обвинения да не са просто кухи фрази и партенки, а да се доказват впоследствие. Но и това никога не се случва по нашите географски ширини, поради което остава гадното усещане, че става въпрос само за режисирани, обикновено политически, акции насочени срещу станали неудобни кадри за този или онзи.

Всеки ден четем подигравки и обиди за журналистите, не че някои представители на медии не си го заслужават.

Обаче, кажете ми,

как да обясняваме на хората в каква държава живеят при всичките тези идиотски спектакли, които всеки ден рушат представите им за ценности, институции и държавност?!

Умишленото съсипване до унищожение на имиджа на прокуратурата няма да доведе до нищо добро, вЕрвайте ми! Още повече, че и без тази зла умисъл държавата ни вече заприлича на разграден двор.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
794 0

Свързани новини

Водещи новини