Водещите новини! Роженските поляни са се превърнали в строителна площадка. Младите българи се опияняват традиционно с алкохол и цигари (и още…)

  • 19 юни 2023 13:17

  • 1298
  • 0
Водещите новини! Роженските поляни са се превърнали в строителна площадка. Младите българи се опияняват традиционно с алкохол и цигари (и още…)
© Facebook/Getty/Canva/Novini.bg

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 19 юни   

 

С напредването на проекта за мегапилон, Роженските поляни са се превърнали в строителна площадка, показват снимки на възмутени хора в социалните мрежи.

По план пилонът трябва да бъде открит на 14 юли с мащабно шоу и концерт на Лили Иванова. Зад идеята стои регистрираната в Смолян фондация „Наследство в бъдещето“. Съответно тя е възложител на строително-монтажните дейности. Първата копка бе направена преди седмица след дълга кампания по събиране на дарения, ангажиране на държавни структури, общественици… - „всенародно дело“. 

Роженските поляни са се превърнали в строителна площадка

***

Младите българи на възраст между 18 и 34 години, се опияняват традиционно с алкохол и цигари. 

След това е употребата на канабис, амфетамин, екстази и LSD. 

Това заяви Юлиян Караджов, биохимик, експерт по наркотични вещества в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS. Повод за думите му е Европейският доклад за наркотиците за 2023 г.

Младите българи се опияняват традиционно с алкохол и цигари

***

6-годишно дете се самопростреля с пистолет във видинското село Ружинци, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

6-годишно дете се самопростреля с пистолет в кола пред дома си

***

Неизвестно лице е открило стрелба в столичния квартал "Света Троица". Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи.

Авторът на поста уточнява, че инцидентът е станал около блок 358, тъй като там са нанесени щети по прозорците на входа. От поста става ясно, че стрелбата е извършвана в продължение на няколко седмици.

Неизвестно лице е открило стрелба в столичния квартал "Света Троица"

***

В Литва останаха разочаровани от вида, в който българските национали оставиха съблекалнята на чисто новия стадион в Каунас.

Литовските журналисти не са използвали груб език или квалификации на нашите национали, но в публикациите в местната преса си личи, че не са доволни от действията на „лъвовете“.

В материала се споменава, че българският национален селекционер Младен Кръстаич се е държал арогантно с журналисти, които са му задали неудобни въпроси, отбелязва още Sportal.bg

Националите ни по футбол оставиха в потрес домакините от Литва

***

Гешев с обръщение към народа

***

Прокурорската колегия на ВСС решава дали да освободи заместниците на Гешев

***

През изминалата нощ въздушна тревога беше обявена в пет украински области. В една от тях Сумска - тя все още не е отменена. По информация на местни медии в Одеса са чути няколко експлозии. Няма данни за пострадали.

Руски въздушни атаки в няколко украински области

***

Украинският президент Володимир Зеленски похвали войските си, че са „много ефективни при отблъскването на атаки“ близо до Авдеевка, край Донецк - една от горещите точки в боевете в Източна Украйна.

ООН след взрива в "Каховка": Русия не осигури достъп до наводнените зони

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1298 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини