Албена Михова за Слави: Той е много строг, суров и железен, за да върви работата

  • 10 юни 2023 11:39

  • 5456
  • 4
Албена Михова за Слави: Той е много строг, суров и железен, за да върви работата
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"Той е много строг, суров и железен, за да върви работата", така описва Слави Трифонов актрисата Албена Михова. 

Мнозина я описват като наследница на Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Албена Михова отваря душата си и разказва за загубата на родителите си в детска възраст и как е преминала през най-тежкия период от живота си, за това, кои са й истинските приятели, за любовта и чудесата в живота й.

Нейната актьорска школа се помещава в читалище в "Младост" 1. Има 3 групи - от 8-годишни деца до възрастни хора. Те споделят, че когато се налага Михова може да бъде и строга, но научават много от нея.

"Правим си пиеси и етюди. Никога не е мечтала да бъде актриса, а детска учителка. "4 години учих и станах детска учителка, но работих само 1 месец и реших, че ми е много скучно, макар че измислях приказки, пеех песни на децата. Родителите ми са актьори, но баща ми не даваше да ходя на театрални школи", споделя тя пред NOVA. 

Налага и се да порасне бързо, защото на 13 г. губи баща си, а година по-късно и майка си. "Беше много странно, хем го преживяваш, хем бързо го преодоляваш. Моите съседи ми станаха настойници. Направих три пожара, развих апендицит, но те ми помогнаха да се справя и да не отида в интернат. Бях ученичка, имах хора до мен, които не позволиха да се случи нещо лошо с мен", разказа тя.

По думите и Слави Трифонов е дал шанс на нея и още девет актьори и ги е направил лица. "Той е много строг, суров и железен, за да върви работата", спомня си Михова.

За нея сравненията с Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са голям комплимент, защото те са основата на българското актьорство.

В края на миналата година и сменят тазобедрена става, а малцината, които проявяват загриженост, я карат да преброи приятелите си. "Мъжът трябва да има любов към жената, а не обратното", посочи тя и допълни, че появата на сина и е била неочаквана, но променя живота и завинаги. Посещавайки школата и той става трето поколение актьор.

Албена Михова в тежка депресия, отрече се от мъжете

Споделя, че най-голямото чудо е самият живот и това да се будиш всеки ден и да се чувстваш добре.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5456 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
с други думи:

2023.06.10 | 20:20

4
Анестезен пси.хопат, неспособен да изгради интимна връзка и да изпита съчувствие към околните.
ПСИХОЛОГ

2023.06.10 | 17:51

3
строг, суров и железен, за да върви работата ХА, ха! ХА ! Славуца Трифонова е мека китка. дал си е задника под наем. Баядерка! погледне му позите на снимките публикувани в интернет. типичен инфантил. вижте му татуировките. Умопомрачителни. той няма самочувствието на човекоподобно от мъжки пол. Славуца е психично отклонена!

2023.06.10 | 14:13

2
Слави Трифонов железен? Пълни глупости. Той е импотентна чалгамутра с множествена склероза.

2023.06.10 | 13:03

1
Слави Борисов Пеевски Доган са ограбили КТБ.

Добави коментар

Водещи новини