Росен Желязков след среща с Държавния секретар на Ватикана: В християнска Европа най-важно е да градим мостове

  • 24 май 2023 14:05

  • 702
  • 1
Росен Желязков след среща с Държавния секретар на Ватикана: В християнска Европа най-важно е да градим мостове
© НС
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети се срещна с Държавния секретар на Ватикана Негово Високопроесвещенство кардинал Пиетро Паролин, съобщиха от пресцентъра на парламента.

"Разговорът ни беше по-политически, но пак с разбирането, че в християнска Европа най-важно е да градим мостове", съобщи Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

"Засегнахме всички важни теми, много добре бяха запознати с развитието на политическата ситуация в България и поощриха, както и всички европейски ръководители, процеса на нормализация на политическия ни живот", посочи още председателят на парламента.  

Двамата са обсъдили и войната в Украйна, и теми, свързани с Република Северна Македония.

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети коментира, че е важно да има стабилно управление, защото две години кризи и нестабилност, особено в държава членка на Европейския съюз, буди тревога. "Необяснимо е политическите сили да не съумеят да направят стабилно управление, когато имат възможност да реализират политики и съвместна законодателна програма, и имат еднакви  вътрешно- и външнополитически виждания", смята той.

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети подари на кардинал Пиетро Паролин албум „История на Българската православна църква“.

Папа Франциск прие българската делегация по повод 24 май

Последвайте канала на

Валери Зайцев
702 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА

2023.05.24 | 14:39

1
ЩЕ СТАНЕ ХРИСТИЯНСКО ГРОБИЩЕ!

Добави коментар

Водещи новини