Росен Желязков ще бъде приет от папа Франциск

  • 24 май 2023 06:34

  • 610
  • 4
Росен Желязков ще бъде приет от папа Франциск
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, ще бъде приета на аудиенция от Негово Светейшество папа Франциск днес.

В състава на парламентарната делегация са заместник-председателите на Народното събрание Цончо Ганев и Филиз Хюсменова, председателят на ПГ „ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник наДесислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, съпредседателят на ПГ „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отАтанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, народният представител от ПГ „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Ирена Анастасова и председателят на ПГ „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенТошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.. В нея са включени представители на президентството, на изпълнителната власт, на Светия Синод на Българската православна църква и на Католическата църква.

24 май - Денят на българската просвета и култура
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
610 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.05.24 | 08:57

3
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
Емѝ...

2023.05.24 | 09:08

4
Искаш ли да ти духам? Аз също съм хомосексуалист и лгбт активист, борец срещу РУСКОТО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ!!!

2023.05.24 | 08:01

2
Щом е католик

2023.05.24 | 07:52

1
Нали на 11 май ходиха преди.

Добави коментар

Водещи новини