Доган: "Моята Лили" ме научи да обичам

  • 22 май 2023 11:25

  • 6347
  • 7
Доган: "Моята Лили" ме научи да обичам
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

"Скъпа Лили! Ти знаеш, че всеки си има “Своята Лили”… Аз на “Моята Лили” съм изключително благодарен, защото Тя ме научи да обичам…" Това е написал в своето послание, придружено от 21 бели рози до голямата Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, почетният председател на ДПС д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, пише "Епицентър".

Присъствието му беше голямата изненада на бутиковия концерт на певицата, събрал в петък вечерта в Народния театър “Иван Вазов” двама президенти, вицепрезидент, царица Маргарита, депутати, дипломати, посланици и звезди на българското изкуство – певци, актьори, поети, писатели, художници. Всички те на едно място, за да ни покажат, че музиката обединява, сплотява, единява! Че нотите са най-красноречивият дипломат, а в изкуството граници не съществуват.

Ахмед Доган на концерта на Лили Иванова в София

Мястото, което десетилетия наред приютява неизчерпаемия талант на артистичната гилдия, бе „разтърсено“ от божествения глас на най-българската изпълнителка - певицата, която вече 60 години е на върха; чиято енергия кипи в ритъма на времето и за която невъзможното просто не съществува. Появата на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от на първи ред на първи балкон беше като взрив. До него седна Йордан Цонев, а до него Росен Плевнелиев. Изненадата мина като шок през публиката. Той ли е? Как така? Доган не се появявал от 10 години на публично място!

С каква сила Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи го извади от Сарая, се питаха гостите. Отговорът е много прост -  гласът на Лили, песните на Лили, текстовете, с които изразява любовта, така че да бръкне в душата на всеки и всеки да има “Своята Лили”…

Ключът за появата на Доган на концерта й е песента “Обичам те”, която Лили изпява за първи път през 1972 година. Стиховете на Дамян Дамянов, облечени в музиката на Тончо Русев и емоционалността им, пресъздадена от Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, са оставили близо половин век онова силно въздействие, което изважда Доган от “златната клетка” в стремежа му да я види “на живо”.

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи написа във "Фейсбук":

"От цялото си сърце благодаря на г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за уважението, отношението и присъствието на моя концерт в Народен театър "Иван Вазов"! Здраве, щастие и още много успехи! Уважението е взаимно! Още веднъж - благодаря!

С признателност,

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6347 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
sss

2023.05.22 | 14:14

4
Кой знае колко пари и е натикал на баба Лили
Сигурно и

2023.07.04 | 16:08

7
Е спонсор ,
КОСТОВ

2023.06.14 | 12:23

6
ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ,РЕЗАК СМОТАН,ОТЧУЖДЕТЕ МУ ИМОТА В РОСЕНЕЦ И В ЗАТВОРА....
въпрос

2023.06.04 | 22:46

5
А тя ли те научи да обичаш парите?! Ами, добре те е научила, нали вече си милиардер, след като преди 32 години се изцепи, че си милионер "в зелено"! Един дол дренки сте с бабата, сарайско чудовище!

2023.05.22 | 12:17

2
Доган все още управлява обръчи от фирми и българия.

2023.05.22 | 14:02

3
Едва ли му се занимава асдивотии на тези години. Човек ако израстне разбира, че нищо от натрупаното не е негово и че трупането е било загуба на време. Народа го е казал по малко по-простоват начин с израза няма да си го вземеш на оня свят.
ZeЛЕвСКИ

2023.05.22 | 11:40

1
ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ СЛУША САМО АЗИС И ТУРСКИ МААНЕТА....... МУ-ХА-ХА

Добави коментар

Водещи новини