Интензивен е трафикът през ГКПП „Кулата“, натоварено е движението за камиони на изход към Румъния

  • 10 май 2023 09:31

  • 201
  • 0
Интензивен е трафикът през ГКПП „Кулата“, натоварено е движението за камиони на изход към Румъния
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Интензивен е трафикът през граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кулата“, съобщиха от МВР на своя уеб сайт. През съвместните гранични пунктове с Гърция „Златоград“/„Термес“ и „Ивайловград“/„Кипринос“ могат да преминават само леки коли и микробуси, припомнят от МВР, информира БТА.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“ и ГКПП „Кардам“, ГКПП „Русе“ и ГКПП „Дуранкулак“ за товарни автомобили на изход. Поради монтаж на допълнителна покривна конструкция на две от трасетата на ГКПП „Видин“ при влизане в България движението се пренасочва през останалите трасета чрез пътна сигнализация. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“/ „Липница“ и „Крушари"/ „Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа, допълват от полицията.

Трафикът е нормален на всички пунктове на границата със Сърбия. В зоната на ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, което налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението. Пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Интензивен трафик на границата с Гърция и Румъния

Нормално е движението през пунктовете с Република Северна Македония и с Турция. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
201 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини