Сестрата на убитата на бул. "Сливница" Ани: Много е тежко, искаме справедливост

  • 10 май 2023 08:10

  • 12304
  • 4
© Кадър - Нова телевизия

Много е тежко. Знам, че не е леко и за семейството на шофьора, но те могат да прегърнат момчето си, а на нас ни бе отнета тази възможност. Това каза в ефира на Нова телевизия Марина, сестрата на убитата в катастрофата на бул."Сливница" Ани. 

Ани се върна от Франция заради Явор, каза ми: той е човекът, разказа тя и добави, че двамата са имали планове и са щели да бъдат едно будно семейство за бъдещето на България. 

Съдът решава за ареста на 18-годишния шофьор за катастрофата на бул. "Сливница"

Най-голямата отговорност е на убиеца, той е на 18 години и като голям човек трябва да може да я понесе. След като можеш да влезеш в кръстовище с такава скорост, трябва да можеш да понесеш и присъдата след това за стореното, категорична е Марина.

Надявам се това, което се случи с животите на сестра ми и на приятеля ѝ е да е апал към хората да внимават по пътищата. Най-важното в живота е да се обичаме и да бъдем обичани, каза още тя. 

Животът ѝ бе отнет и искам да има правосъдие за това, отидоха си двама стойностни души. Искам да кажа: Просто внимавайте, защото не знаем кога животът може да приключи, призова Марина. 

Последвайте канала на

Калина Христова
12304 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.05.10 | 09:10

1
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
Аз

2023.05.10 | 09:45

4
Ти в час ли си бе
Аз

2023.05.10 | 09:16

2
И каква е връзката с тази трагедия!? Няма такава

2023.05.10 | 09:44

3
Огромна трагедия!

Добави коментар

Водещи новини